On taas tänne kirjotus jääny jostain syystä. Ollu vähän kiirettä ilmassa ja sitten ei taas oo saanu tiestään irti. Tääkin teksti on kopsua muualta mutta olkoon.

Käytiin siis ristelyllä viikonloppuna...Lähdettiin sunnuntai-iltapäivällä kohti satamaa. Aajteltiin, että jos koitetaan olla ajoissa jo kotoa lähtiessä niin ehditään hyvin. Kerrankin toi toimi ja päästiin suoraan laivaan ilman suurempia ihmeitä. Milla ihmettel vaunuissaa ihan hiljaa aina hyttiin asti, että minne hittoon ollaan tultu. Huomas tosiaan, että vähän oli tytöllä pasmat sekasin.

ilta otettiin rauhallisesti. Käytiin syömässä pihvit ja pikkasen ostoksilla tax freessä. Mentiin ajoissa hyttiin ja nukkumista yrittämään kun arvasin, että ihan kivuttomasti ei uni tule oudossa paikassa. Arvaus oli oikee ja yö olikin ennätyshuono. Nukkumaan mentiin (Milla siis Wink ) kyllä normaaliin aikaan mutta herätyksiä tuli lähes joka unisyklin välissä! Hieman olin väsnynt aamulla.

Sinnikkäästi herättiin ajoissa aamiaiselle ja lähdettiin tukholmaan. Mentii Tunnelbanalla vaikka arvottiin muidenkin mahdollisuuksian kanssa. Vaunuillen kuitenkin oli helpointa mennä Tubilla. Milla nukku lähes koko ajan mitä Tukohlmassa oltiin. Koitettiin Mäkkärissä syöttää tyttöä mutta siellä oli aivan järkky meteli ja sattumoisin vielä kirkkaan väriset seinät niin ei tullu mitään. Tyttö oli ihan ahdistunut ja ei tienny mihin olis kattonu ja ketä/mitä kuunnellu. Huutohan siitä tuli ja pakattiin ittemme ulos ja mentiin Skalan(??) aulaan syöttämään Millaa. Siellä oli paljon rauhallisempaa mutta ei siltikään paljon tullu syötyä. Päätettiin, että mennään siinä kohtaa nopeesti takasin laivaan, että saadaan rauhallisempi syömispaikka tytölle. Onneks tyttö nukahti vaunuihin matkan ajaks niin päästiin kivuttomasti laivaan. Heti kun päästiin htiinn niin tyttö heräs ja olikin yhtä hymyä. Ihan kun oltais johonkin turvasatamaan palattu, niin ilosen ja onnellisen olonen Milla oli.
Heart

Ilta jatku sitten onnistuneen syömisen perään silleen, että kun laiva lähti taas liikkeelle niin mentiin syömään. Onnistuttiin siinäkin ihan ok. Vähän paremminkin kun ekana iltana. Milla vaan makas vaunuissaan ja hakkas helistimellä itseään ja vaunun kylkeä.Tottakai lopuks piti vähän huutaakin kun rupes livemusiikki ärsyttämään. Huonon pianistin vika siis ettei tyttö viihtyny Wink

Taas mentiin tax freen kautta hyttiin ja suunnittelemaan nukkumista. Milla oli aivan yli väsnyt ja hysteerinen, nauro enemmän kun koskaan ja räkätettiin siten kaikki vuorllamme siinä sängyllä. Samalla huijattiin aina iltapulloa suuhun ja onnistu sekin. Ei kyllä kauheesti kelvannu toi syöminen ja ootinkin jo kauhulla edellisyön kaltaista mutta paremmin meni. Syöttöjä tuli taas sata miljoonaa mutta vähemmän kun edellisenä yönä. Lieko sitten silläkin vaikutusta, että laitettiin tyttö tiukasti makuupussiinsa ja meidän väliin heti nukuttamisen alusta lähtien kun tuli parempi yö.

Aamulla taas tutusti aamiaisen kautta liikkeelle. Mä vaunuttelin vähän käytävillä MIllan kanssa kun Maza kävi vielä hakemassa jonkun viinapullon ja karkkia tax freestä. Siitä sitten htiinn ja tavarat kasseihin ja tyttö vaunuun ja takasin kotiinpäin.

Oikein kivasti men reissu lopulta, vaikka yöt olikin tosi huonoja. Uskalletaan ehkä lähteä siis uudelleenkin thumb

Sitten se toinen juttu mistä piti jo eilen kirjottaa. Me nimittäin
saatiin uus asunto!! Se samainen asunto mistä aiemmin kirjotin olikin tullut yllättäen vapaaks kun ne jotka sen sai ei halunnutkaan sitä. Tänään käytiin Mazan kanssa kattomassa kämpää kun mun veliv ahti Millaa. Remppa siellä on kesken pahasti (korjaavat edellisten asukkaiden tuhoja) ja ihan kunnon kuvaa ei saanut, että millanen toi loppuviimeks on mutta kuitenkin se nyt tolla näkemisellä otetaan. Paritalosta sellanen 80 m2 asunto, 3h+k+sauna ja pikkunen piha. Mä rakastuin erityisesti tohon pihaan. Saan kesällä nurtsia varpaiden väliin ja se on mun "omakotitalon kakaran" psyykkeelle iso juttu. Ahdistun niin jos en pääse pihalle ja luontoon, että oon käyny aina ennen kotikotona kesäsin vaan talsimassa paljain jaloin nurtsilla. (hullua, tiedän!)

Nyt vaan siis ootellaan, että paperit on selvät ja remppa lopuu ja sitten muutetaan. Pankissakin käytiin jo ja lainalupaus on valmiina. Kävi sekin ihan tosta vaan ohimennen. Tuntu jopa liian helpolle. Haettiin se siis tänään kanssa kun oltiin menossa tonne asunnolle. Ne työmiehet sattu olemaan just syömässä kun oltiin menossa tonne ja päätettiin sitten ksken kaiken hypätä veke bussista jo aiemmin, että ei turhaan mennä jäätymään sinne pihalle. Käytiin Sitten Malmilla kääntymässä ja mietittiin, että mitä tehdään. Päädyttiin eka et mennään kahville istumaan ja odottamaan ajan kulumsita mutta Nordean kohdalla heitin MAzalle, etä käydäänks pankissa kyselemässä. Niin tehtiin ja ulos tultiin lainalupaus kainalossa! Joskus menee siis näinkin. Mulla ei ees ollu henkkaria mukana tota varten muta saatiin silti homma toimimaan. Ihan outoa Mad2Very Happy