Piti odotella näköjään reilut kaksi tuntia, että psytyin tulla kirjottamaan.. Nyt en oo enää niin itkunen kun joku aika sitten. Tarina on huolestuttavankin tuttu eli taas on Maza töissä joutunu narkkarin telomaks ja kävi Malmin sairaalassa ton takia. Kiusa se on pienikin kuisa. Narkki, jolla on poliisin mukaan C-hepatiitti päätti sitten purra Mazaa sormeen. Haava sillä oli suussa ja sai oikeen haavan Mazan sormeenkin purtua. Lieko toi narkkari ihan tahallaan yritti tartuttaa Mazaa vai oliko vaan joku fiksu(??!!!) päähänpisto kun huomas tilnateen. En tajuu, enkä aio yrittääkään!  

Heti kun Maza oli mulle soittanu ja kertonu tosta niin itkeä tihustin täällä yksinäni. En oikein tiedä mitä itkin kun kuitenkin tiedän jonkun verran tosta hepatiitista ja tiedän, että se ei ole maailman pahin virus minkä voi saada mutta kuitenkin. Itkin silti silmät päästäni. :´(

Kaivoin netistä lisätietoa tosta viruksesta ja aika huonosti löyty mitään. Samaa jo vähän vanhentunutta tietoa tuli vaan vastaan, paitsi sitten joku Positiiviset-sivusto oli ihan ok ja sai mutkin rauhottumaan. Jos toi nyt Mazaan tarttu niin sen kanssa voi elää ihan normaalisti kunhan pitää maksaarvoistaan huolen ja käy tarkistuttamassa niitä.Nythän Maza siis kävi antamassa sen 0-näytteen ja myöhemmin sitten otetaan toinen näyte, en nyt musita oliko se kuukauden vai kahden päästä, josta näkee onko jotain muutosta tullu. Toivotaan, että ei ja, että tartuntaa ei olis tullu. Tota tartuntaprosenttia koitin selvittää mutta aika heikoin tuloksin. Siis, että kuinka varmaa se on jos saa toisen verestä sen, että tarttuuko se sitten 100 % varmuudella vai ei ja onko verien kosketusajalla jotain merkitystä.

Mä oon vakaasti sitä mieltä kyllä, että Maza vois harkita ainakin vartioimiskohteen vaihtoa. Eihän noita nyt kauheen usein käy mutta nykyinen kohde on kyllä pommiherkkä alue tälläsille, onhan se nähty ennenkin. Läheltä piti- tilanteitakin kun on kuitenkin ollu ja Maza on muutenkin miettiny, että vois muita hommia tehdä jo välillä. Nyt just oon todellakin samaa mieltä ja oon sitä ollu ennenkin. Vaikka kuinka pitää työstään niin liian levotonta toi silti on ja terveyttään ei kannata menettää jonkun hullun myymälävarkaan takia.

Kohta Maza kotiutuu vihdoin sieltä sairaalasta. Sitten vaan iltapalaa ja nukkumaan. Tuli vähän liian rankka ilta :(