Kävin sitten eilen yuksikseni kaupungilla kun en Mazasta seuraa saanut. Alunperin sysäyksen tohon lähtöön sain Hattikselta, joka ihanana vinkkas mulle, että styroxpalloja saa KOdin Ykkösestä. Päätin sitten, että pakko se on siellä mennä käymään tai en ikinä saa tota tyynyä täytettyä ja valmiiks. Lähdin siis ihan ton pohjalta matkaan ja sekin autto asiaa, että mulla sattu olemaan Plussa-seteli lompakossa. Tuli sillekin käyttöä.

Mulla oli hirvee vaateongelma ennenkuin pääsin ees matkaan. Mun vaatevarasto on hiukan kavenutunu tässä syksyä kohden, joten en meinannu löytää mitään päälle pantavaa. Heti kun mun lemppari mammahousut on pesussa niin tulee ongelmia.. No, laitoin sitten noi toiset kun ei muita ollu. Muuten noi MissyMom housut on oikein kivat mutta niissä rupee tila loppumaan vielä pahemmin kun niissä kivemmissa H&M:n pökissä, että vähän arvelutti miten jaksan jos housut painaa. No, laitoin ne sitten kuitenkin ja puseroks kaivoin ainoon muka siistimmän ison t-paidan. Päälle vielä ylisuuri villatakki ja menoks.

Menin ensin sinne Kodin Ykköseen ja ihanaa, siellä tosiaan oli niitä palloja. Ihan hintavia kyllä olivat, että en kyllä ite rupeis säkkituolia täyttämään noilla, 15 euroa siis makso sellanen säkki.. Kuinkahan paljon noita tossa pussissa olis, en nyt osaa arvioida. Aika iso säkki kumminkin. Tuntu vaan hassulta maksaa tollanen hinta "ilmasta". Tuolta kaupasta tarttu mukaan vessan peilikaappiin uus lamppukin. Toikin pitäny ostaa ja vaihtaa jo varmaan keväällä mutta aina se vaan on unohtunut. Nyt tuli hommattua sekin.

Seuraavaks lähdin Sinooperin kautta Anttilaan. Sinooperista ostin askartelumaaleja ja Anttilasta taulunkehyksiä. Tänään maalaan noi kehykset noilla maaleilla, että saadaan Pullan nurkkaukseen vähän eloa. Se aiempi kuva mikä täällä siitä nurkasta on on nimittäin vähän muuttunu. Käänsin sänkyä ja nyt laitan seinälle sitten noi taulut. Kauheesti ei tohon voi ruveta sisustamaan mutta jos noi kehykset tois vähän jotain kivaa pientä lisää.

Tän päivän ohjelmassa on siis maalausta ja vähän ompelua ja tyynyn täyttö. Eiköhän tossa taas yhdelle päivälle oo hommaa.