Tyttö on tänään sitten tasan yhden kuukauden vanha. Niin se aika vaan menee. Sillon kun tyttö synty oli lämmin ja kaunis syyspäivä ja nyt ulkona sataaa jo lunta/räntää.

Nyt vasta ihan viime päivinä kaikenmaailman mahanväänteiden ja itkujen seasta oon huomannu kuin sitä rupee olemaan jo vähän varmepi ja osaavampi hoitamaan tyttöä. Vieläkin suuri osa ajasta on hapuilua ja opettelua mutta toivoa on ;)

Harmi kun ei oo päästy neuvolaan pitkään aikaan niin en voi mitään 1 kk mittoja laittaa vielä ylös. Neuvola on ens maanantaina, että sitten vasta.

Millis osaa jo jotain taitojakin vaikka vielä mitään selkeetä ei voikaan sanoa opituksi.

  • Päätä osataan hallita jo vähän eli aina ei heilu koko pää minne sattuu vaan hetken pysyy ryhdissäkin.
  • Itkut on jo vähän erilaisia verrattuna alun samankuuloseen huutoon, vielä kun mä oppisin ite tulkitsemaan noi erilaiset huudot (ja tää nyt ei kai oo mikään taito?!?!)
  • muutama oma lelu saa kovinkin intensiivisiä katseita aikaan ja niiden liikkuessa myös katse seuraa jonkun verran
  • ilmeitä on tullu paljon lisää ja hymyn häivähdyskin on pari kertaa näkyny, vielä ei kuitenkaan oikeesti hymyillä paitsi unissaan

Tänään tulee anoppi, Make (mazan isoveli...) ja Late Karitansa kanssa kylään. Kutsuttiin kyllä kaikki perheenjäsenemme 1 kk kahveille mutta muut ei päässy :(

Makelta täytyy tänään kysyä sitä kummihommaa kun se lauantai millon hänen ja Elinan piti meillä käydä kylässä niin menikin myttyyn. Tulee kohta muuten jo kiire järkätä niitä ristiäisiä kun ei oo mitään vielä valmiina, edes kummeja siis.