Käytiin aamsuta sitten siellä postissa hakemassa meidän pakettikasaa. Kolme pakettia tuli nyt vaan haettua kun Ellos ja äityispakkaus ei oo vielä postissa. Tarvii tehdä ens viikolla siis uusi reissu.

No, pakettien määrä ei ollu kovin iso mutta koko kylläkin. Oli hankaluuksia saada noita edes kotiin ja vielä kun käytiin ruokakaupan kautta niin oli kyllä kädet täynnä tavaraa!

Toinen paketti oli täynnä Pikku Punatulkusta tilattuja hahtuvalankoja ja toinen täynnä kangasta. Kankaat oli kirppisostoksia jälleen kerran ja noita on PALJON! Mull on menny koko päivä noita pestessä ja silittäessä mutta sain tossa joku aika sitten noi vihdoin kasaan, vaikkakin vieläkin on parevekkeella muutama frotee kuivumassa. Noita kankaita käytän sitten kaikkiin kestoilujuttuihin kunhan vaan ehdin tässä joku väli paneutua hommaan tarkemmin.

Hahtuvapakettia en uskaltanu vielä avata kokonaan, koska itseni tuntien en osais jättää lankoja rauhaan ennenkuin jo olisin neulomassa.

7124.jpg

Tästä todisteena just ottamani kuva jo valmiista hahtuvista. Kaikki muut on kokonaan hahtuvalangasta paitsi noi töppöset vaan ton vihreen osalta. Muuten ne on jotain paksua villalankaa.

Nyt on siis lankaa ja kangasta ompeluksiin ihan riittämiin. Vielä kun vaan sais otettua urakan ja ruveta tekemään noita... Mut ei ihan vielä.. Täytyy hoitaa keskeneräset ompelukset ja muut jutut eka alta pois. Kerkeen sitten pitkästyttämään itteäni neulomalla kun ootan viikoilla 41+6 Pullaa tulevaks ;)