Nyt ei itse neuvolakorttia ole tässä käsillä niin en voi laittaa lääkärin kirjottamia juttuja tarkkaan ylös mutta jos jotain kutienkin.

Ensinnäkin oltiin tuhannen sekoilun jälkeen myöhässä koko lääkäristä vartilla mutat eipä tuolla ollu mitään merkitystä, lääkäri oli vuorostaan myöhässä aikataulusta melkeen puoli tuntia. Porukkaa kun oli ohjattu väärään kerrokseen ja huoneeseen niin siksi jokaikinen päivän potilas oli ekana ollu väärässä paikassa. Siinä nyt tulee äkkiä jo viivästystä kun kaikki on seilannu ympäri taloa.

Lääkärille päästiin kutienkin ja heti ekana vaatteet tytöltä pois ja lääkäri kokeili kuulon, jotain silmänpohjan juttuja katto ja sitten venytteli lonkkia. Sano myös, että tyttö on oikein jäntevä ja ennusti, että selältä mahalle kääntyminen voi tapahtua piankin, koska tyttö on niin liikkuvainen. No, sitähän tuo onkin. Viuhtoo käsin ja jaloin koko ajan!

Kaikki oli siis kunnossa ja hyvin. Päästiin aika äkkiä lähtemään. Seuraavan kerran lääkäri onkin vasta 8 kk iässä. Näitä säästöjuttuja taas, että 4 kk lääkärit on kokonaan poistettu.

Ai joo, mä niin kovin oon oottanu, että joko neuvolassa tai lääkärissä olisivat jotain kommentoineet meidän kestovaippoihin mutta ei oo mitään kukaan sanonu. Lääkärikin osas heti avata Fuzzin oikein, että liekö nähny ennenkin tai jos sillä onn omia lapsia, joilla käyttää/on käyttäny?!