Mulla on ongelma tai lähinnä Maza sen ongelman teki, nimittäin hän ei tykkää yhtään tosta Pullan pinnasängyn väristä ja nyt oon koittanu miettiä pääni puhki, että mitä sitä keksis pehmentämään tota oranssia. Mietin jos jsotain sais tohon seinään vaikka jotain juttuja missä olis ehkä ripaus oranssia mutta pääväri olis joku muu. Tyyliin naulakko, tarraboordi tms. Mun piti tänään mennä Stockalle kattomaankin jos siellä olsi jotain kivaa tilpehööriä tohon mutta tässä mä vieläkin istun. Heräsin kaikista normaaliesta rutiineista poiketen niin myöhään, että en oo saanu itteäni vielä liikkeelle.

Oranssia vois myös olla Nalle Puh ja Tikru, jos noin jotian aihetta ettis. Onhan tossa nurkassa jo ihaa julsite odottamassa seinälle pääsyä ja Ihaa pehmolelu, et silleen kyllä sopis ehkä.. No, täytyy miettiä.

Lisäys: äh, unohtu äsken kirjottaa vielä, että mietin tohon sängyn päälle sellasta verhojuttuakin mutta mistä sellasia verhotankoja saa? valmiita pinnansuoja, verho ja tanko paketteja kyllä taitaa saada mistä vaan lastentarvikeliikkeestä tai sitten pinnsiten mukana mutta saako pelkkää tankoa mistään? Siihen kun vois laittaa sitten jonkun verhon ja saada sillä tota oranssia sänkyä vähän piiloon.