Käytiin aamulla siis taas neuvolassa. Tuli näin pikanen uus aika kun sillon viime perjantaina painokontrollissa paino oli vaan laskenu pikkasen lisää niin nyt tarkistettiin taas, että onko suunta jo oikee ja olihan tuo. Nyt meni kolme kiloa taas rikki!! :) Syntymäpainoon on vielä matkaa sellanen 100g, että hyvässä vauhdissa ja kasvussa ollaan. Nyt ei tarvii stressata enää niin pahasti syöttöväleistäkään.

Eka oikee neuvola nyt varattiin sitten kanssa ja ens maanantaina neuvolatäti, Katri, tulee meille kotiin kattomaan kaikki muutkin mitat ja jutut ton painon lisäks. Ihan kiva, että ei tervii lähteä tonne terveyskeskukseen taas kun meidän tyttö ei tykkää yhtään siellä olla. Tuossa lapsessa kun ei toistaseks oo muita tiloja kun on ja off eli nukkuu tai syö ja mä en jotenkin oon kauheen innokas heilumaan paita korvissa keskellä terveyskeskusta. Tutkimushuone on sitten eri asia tai joku suojanen nurkka mutta ei tuolla sellasia paikkoja oikeen oo.

Meidän viime yö oli tosiaan ihan kauhee. Täällä itki niin vauva kun minäkin, kun mikään ei onnistunu. Tyttö siis alotti jo joskus kuudelta illalla tissillä roikkumisen ja jatko sitä puolille öin. Aina kun pidettiin edes minuutti taukoa niin alko kauhee huuto. Kyllä tolle huudolle nyt kai jo syykin selvis mutta ei oikeen osattu tehdä mitään. Lauantaina annettu tölkillinen Tuttelia saatto aiheuttaa nimittäin sen, että tytöllä oli aivan hirveet ilmavaivat. Maha rutisi ihan kauheesti ja siihen ei osattu tehdä mitään! Tyttö halus vaan jatkaa tississä roikkumista mutta mulla oli kummatkin tissit jo niin ruvella tosta pitkästä imetyksestä, että itketti, niin Maza sitten anto Nania pullosta ja sillä tuo taintu sitten vihdoin joskus kolme aikaa yöllä nukkumaan. Jatkossa siis kyllä jos tarvii hätävarana pitää jotain äidinmaidonkorviketta niin ei ainakaan Tuttelia. Nan vois ehkä olla hyvä. Mä en haluu ruveta siedättämään tota Tuttelia jos se on näin hirveetä huutoa. Neuvolatäti kun sano, että saattaa johtua siitä, että maha ei vana oo tottunu tutteliin ja siks kiertää. Otan mielummin, Mazan allergiataustaankin vedoten, varman päälle ja käytän sitä mikä tuo vähiten oireita heti kättelyssä. En halua toista itkettää kuitenkaan turhaan.

Tällästä kivaa täällä siis icon_mad2.gif