Huah, täällä ollaan vähän väsyneitä! luvassa suuremman luokan vuodatus...

toinen päivä kaksin tytön kanssa ja mä oon jo ihan mäsänä, hyvältä näyttää siis :cry: En tiedä mikä on päällimmäinen ongelma tytöllä mutta nyt on haetttu apukeinoja apteekista ja ainakin ilta on jo heit ollu rauhallisempi.. Meillä siis on jo viime viikon alusta ruvettu kitisemään enenevässä määrin. Johtunee Devitolista. Toi sitten vaan paheni ja paheni..Torstai meni kivasti kun tyttö kakkas suurinpiirtein kellontarkasti edellsen viikon kakkoihin verrattuna. No, perjantaina taas homma jatku ja mahaa kiersi ja pahasti. Piereskelikin niin voimalla, että pylly näytti jo hetken vähän ärtyneeltä ja vaipasta löyty niitä ryynejä mitä kakatessa tulee sinapin seassa.( kivaa, erite keskustelua :sick: ) Tohon on nyt tullu lisäks eilen ja tänään hirveet kipuitkut erityisesti tissillä ollessa. Ehkä tyttö on hakunu lohtuakin tissiltä samalla kun mahassa on kiertäny ja tuo on sitten saanu ihme kohtauksia. Imee eka ihan rauhallisesti ja räjähtää aivan odottamatta hirveeseen huutoon.  :cry: Kun vaan viileesti on ottanu pois tissiltä, jonka takia itketään vaan lisää, ja hyppyyttäny oikeen kunnolla ja röyhtäyttäny vaan sitkeesti niin on saatukin sellaset röyhyt aikaan, että huh. Mahassa siis on ilmaa ja paljon!

Eilen illalla sitten päätin, että tänään ei oteta aamulla Devitolia vaan käydään hakemassa apteekista Deetippoja, niitä kun täällä kehuttiin hyvin sidetyiks ja RelaDropsejakin päätin kokeilla. Päivä meni vielä aika pyllylleen. Nukuttu ei oo yhtään, korkeintaan 10 minsaa kerrallaan ja muuten istuttu vaan tissiilä. Sain ssuuren taistelun jälkeen tytön nukahtamaan vaunuihin ja äkkiä kohti kaupunkia ja apteekkiin. Nyt on Deetippoja ja RelaDropseja haettu, Relat makso ihan sikana muuten!! 20 € pieni puteli :shock:  ja kumpiakin sitten annettiin tytölle heti. Lusikalla saatiin tipat hyvin menemään las ja ei ne kai kauheen pahoja ollu kun tyttö oikein söi niitä. :smile:

Nyt tyttö sitten nukkuu ihan tyytyväisenä tuolla meidän sängyllä ja mietin jo, että onko noi tipat voinu auttaa heit johonkin tai vastaavasti onko se D-tippojen laadun vaihtuminen auttanu näin äkkiä. Mietin jo sitäkin, että kun tyttö nyt niin makeesti nukkuu niin pitäiskö vielä herättää, ettei mee yöunet ihan sekasin. No, en ehkä viitti.

Onneks mies on huomenna kotona taas niin en hajoo täällä ihan yksin.