Käytiin eilen illalla vielä eksyilemässä Puksussakin Mazan kanssa. Väitän edelleen, että jos mä olisin kattonu osotteen netistä ja kartasta niin ei oltais oltu yhtään niin pihalla kun nyt oltiin. No, ei tuo kauheesti haitannu, tulipahan käveltyä.

Käytiin hakemassa siis Mazan huuto.netistä huutama näytönohjain(??), mikä käytiin laittamassa sitten anopin tietsikaan. Toi ohjain haettiin sen myyjän kotoa ja kun tuo Pukinmäki ei oo mitään meidän vakio oleskelualuetta niin ei oltu ihan varmoja, että mistäpäin kyseistä kaupunginosaa sitä myyjän kotia piti ettiä. Kadunnimi oli mulle kyllä tuttu kun mun autokoulu oli aikoinaan sen tien varrella mutta en tienny, enkä tiedä nytkään, että kuinka pitkä se tie todellisuudessa on ja mistä se alkaa ja mihin loppuu. Luotin siks Mazan netistä karttasivulta kattomaan ohjeeseen.

Mentiin ensin 71:llä sen päättärille kun ilma oli vähän huono. Ei jaksettu kävellä tuolla tihkusessa ilmassa ihan liikaa. Päättäriltä lähdettiin sitten Mazan ohjeilla eteenpäin ja moka tapahtu heti. Olis pitäny vaan mennä aseman kautta niinkun mä olisin menny mutta Mazan karttaohje käski kiertämään seuraavan sillan kautta. Kyllä me noillakin ohjeilla siis perille päästiin mutta tuli turhaan kierrettyä ehkä kilometri liikaa. Tietysti se tie minkä varrella se myyjä asu, on tosi pitkä ja taloyhtiöt isoja niin siihen nähden ihan oikein opasti se kartta. Loikittiin pitkin ihmisten pihoja ja puistoja kun tota taloa etittiin. Välillä tuli jo uskonpuute, että minne helvattiin me ollaan oikein menossa kun ei oikeeta taloa löydy sitten mistään. Löyty se sitten vihdoin ja olikin aika kaukana, ihan sen tien kauimmaisessa päädyssä.

Vihdoin kun tavara vaihto omistajaa päästiin lähtemään kotiinpäin tai paremminkin anoppilaan. Maza kävi laittamassa sen ohjaimen samantien äitinsä koneeseen niin tulee sekin homma tehtyä heti. Istuskeltiin tuolla anoppilassa sitten muuten vaan taas ihan liian kauan kuudelta siellä oltiin ja yhdkesän aikaan oltiin vasta kotona. Sieltä ei sitten koskaan pääse nopeesti veke, mikähän siinäkin on?! 

Anoppi kysy meidän tuolla ollessa, että olisko jotain mitä hän vois neuloa Pullalle, ei tullu heti mieleen mitään mutta täytyy vähän kattoo jos keksis jotain. Ihan kauheesti kun ei mitään villatakkejakaan voi ruveta tekemään tai niitä ei ikinä tuu käytettyä kaikkia. Ei sillä, ei niitä takkeja vielä liikaa ole mutta yks villatakki, villasukat ja myssy on jo mun mummun tekemänä ja sitten on se mun tekemä villahaalari. Jotkut terälliset villahousut tai vastaavat vois ehkä tilata.. no täytyy miettiä.