Mekin, niinkuin varmaan iso osa vauvaperheistä, tehtiin sitten joulukortit missä on Millan kuva. Marzien vinkkiä seuraten kuvat tilattiin fotonetistä ja nopeeta oli palvelu kyllä! Meniköhän kaks arkipäivää kun kortit oli jo meillä! :)

Kuvaussessioita pidettiin kaks kun ekalla yrittämällä ei oikein tyttö ollu mukana. Aavisti varmaan, että olis pitäny poseerata niin ei sitten kiinnostanu yhtään. Vaikka kuvat muuten on ihan onnistuneita niin koitettiin kuitenkin saada vähän enemmän mukana olevan näkösiä kuvia.

.22038.jpg

Toisella kerralla alotettiin kuvaaminen huudon säestyksellä.

 22039.jpg

Hetki tyynnyteltiin ja kokeiltiin taas kun tyttö uinahti. Ei tullu kivoja noistakaa ja piti taas ootella, että tyttö olis hereillä ja mukana hommassa.

22040.jpg

Kolmas kerta toden sano ja saatiin vihdoin kuvia, joist sitten valittiin korttiinkin sopiva otos. Harmittaa ihan ministi, että tossa kuvassa käsi ja hameen kulma ei oo kokonaan kuvassa mutta aina ei voi onnistua täydellisesti ;)

22041.jpg

Kuvausrekvisiittana Millalla oli KappAhlista ostettu kukkamekko ja body. Alusa oli myös pitsisukkiset jalassa mutta noihin loppupään kuviin ei jaksettu enää pukee niitä mukaan. Paljaat varmaat kun on kanssa oikeen söpöt ;) Tonntulakin kävin ostamassa Sokokselta, Kivat merkkinen ja ehkä vähän kallis, jotain 6-7 euroo maksoin mutta siinäkin oli jo henkilökunta-alennus mukana.

Taustakankaina oli meidän vanah täkki (valkonen) ja kantoliina (vihree). Täkin kanssa tuli kivempia kuvia kun se kantoliinan vihree oli jotenkin ihan liian tumma.

Tässä vielä muutama mun lempparikuva, joista ei Mazan mielestä korttia voinu tehdä ja en mäkään ehkä näitä kaikkia korttiin olis laittanu mutta kivoja silti <3 22049.jpg 22051.jpg 

22050.jpg