Eilen oli siis se 1 kk neuvola. Päästiin paikalle just sopivasti, että heti päästiin vastaanotolle. Meidän Millis kun ei oikeen tykkää hengailla tuolla terveyskekskuksen käytävillä, se tuli todettua sillon painokontrollien aikaan :P

Ihan ekana terkka katto ja roikotteli tyttöä edes takasin siinä pöydällä. Katto kuulon, testas miten seuraa katseellaan ja kannatteleeko päätään etc.. Siitä sitten tyttö nakuks ja puntariin. Painoa oli tullu ihan kivasti eli nyt on painoa 3665g (syntymä 3180g) ja sitten mitattiin. Ton arvasinkin, että pituutta on tullu ihan selkeesti kun vaatteistakin alkaa pituussuunnassa loppumaan tila. Nyt 54 cm (syntymä 50cm).

Seuraava neuvola meneekin hirveen kauas kun olis pitäny saada neuvolalääkäri johonkin mahdollismman lähelle mutta eipä tuolla ollu vapaita aikoja enenkuin marraskuun lopulla. Se on sitten samalla melkeen 2 kk neuvola jo kun tonne päästään. Edellisenä päivänä, muistaakseni 21.11, käydään mittauttamassa tyttö. Noi mitat otetaan normaalisti ennen sitä lääkäriä mutta nyt terkalla oli tiellään just joku kokous siinä samaan aikaan niin mennään sitten edellisenä päivänä.

Mä saan itelleni jäykkäkouristusrokotuksenkin tossa samalla kun tyttö mitataan. Kerrankin tuli rokotukset puheeks niin, että musitin kysyä omastanikin ja saan sen nyt sitten tollon. Enhän mä oo ollukaan kun vähän yli vuoden ilman jäykkäkouristurokotetta.

Ai joo, sivuhuomautus vielä. Meillä oli tytöllä kestovaippa päällä. Ei sanonu terkka siitä mitään vaikka ehkä vähän ootin.