Piti kirjotella jo maanantaina lisää mutta jotenkin muka taas aika loppu ja en sitten kerinny (vai olisinko ollu vaan laiska?!) Jokatapauksessa sitä piti kirjottelemani, että pikkuveli lähti maananataina armeijaan. Ihan outo ajatus, että se on nyt alokkaana Vekarajärvellä (muistinkohan paikan oikein?!). Täytyy ehkä lähtee kattomaan sitten valapäivänä sitä tonne. Samalla vois käydä Mazan kanssa sen mummilassa kun siellä suunnalla on. Ei nyt kuitenkaan voi mennä taas asioiden edelle. Vastahan veli on tuolla kaks päivää ollu!

Mulla meni maanantai ihan pipariks noin muuten. Piti mennä sinne kestovaippaesittelyyn mutta se jäi kun niin minä kun kaveri, jonka piti tulla mukaan, oltiin kummatkin niin kuumissaan näistä hiostavaista keleistä, että ei sitten päästy lähtemään. Meni sitten koko päivä oikeestaan lepäillessä ja tekemättä mitään.

Eilinen oli vuorostaan aktiivinen päivä. Ei nyt normaalitilannetta ajatellen kylläkään mutta näin mahakkaana niin todellakin. Mä oon tässä pitkin vuotta laiskistunu ja hidastunu ihan hirveesti ja sen huomaa. Nytkin yks meno, vapaaehtonen vielä, päivälle on jo paljon. Nähtiin siis Perhisläisten kanssa. Oli meitä 5 paikalla mikä oli tosi kivaa. Sai nimimerkeille kasvot ja vähän vertaistukea kun suurinpiirtein samassa tilanteessa mahoinemme ollaan :)

Käytiin jäätelöllä Fazerin kahvilassa Forumissa ja sitten vähän kattelemassa vauvanvaatteita. Meidän kaikkien jädet oli sellasissa söpöissä korvallisissa lasten jädeannosmukeissa. Oltiin tosi lapsellisia ;) Jätskien jälkeen tosiaan käytiin Jesper & Juniorissa, mistä ostinkin bodyn ja housut alesta, tosi söpöt tietty :D, Lindexillä ja KappAhlissa. Oli tosi kiva reissu kyllä ja meen innolla uudelleenkin.

Tää aamu alko jo ennen seittemää. Ei mun ollu alunperin tarkotus herätä vielä mutta kun oli niin kuuma taas ja aurinkokin paisto suoraan silmään niin nousin jo äsken. Laitoin pakkasen sulatukselle, kun tänään haetaan mansikoita isän kanssa torilta isompi satsi, niin saa ne sitten heti sulatettuun pakkaseen ja ei tarvii myöhemmin enää niitä mansikoita sulatella muuta kuin syötäväks. Aattelin ahnehtia sen verran, että teen hilloa ja sitten pakastan ihan normaalisti + kokeilen mehun tekoa. Toi mehujuttu on ihan extraa, et katotaan mitä siitä tulee. No, on mulla koko päivä aikaa sotkea kun Mazakin lähtee iltapäivällä Fudismatsii Tampereelle tai jonnenkin.

Nyt se aamukahvi tähän nenän eteen ja päivää avaamaan :)