Oltiin Mazan kanssa oikein aktiivisia ja lähdettiin jo puolen päivän aikaan "retkelle". Pakattiin reppuun filtti ja meidän ISO ostoskassi. Mentiin ensin lähikauppaan hakemaan vähän evästä ja palauttamaan pulloja. Eväät repussa sitten lähdettiin tarpomaan kohti Vantaanjokea ja käveltiin Pikkukoskelle. Siellä sitten istuttiin ja otettiin vähän aurinkoa ja syötiin eväät. Jäätelöt syötiin kyllä jo matkalla kun ne olis ehtiny muuten sulaa icon_hypocrite.gif . Paljon oli ihmisiä rannalla nauttimassa kesästä ja uimassa.

Pikkukoskelta suunnistettiin Oulunkylän juna-asemalle ja Malmille, Citymarkettiin. En tuolla uudessa Cittarissa ollut käynytkään. Nyt on sekin korkattu. Testasin samalla kauppakeskuksen vessan. Tuli niin hirvee hätä jo siellä Pikkukoskella, että pakko oli jostain vessa löytää. Olishan siellä rannallakin ollu Bajamajoja mutta aattelin, että jos ne ei vaikka oo siistejä niin etin toisen.

Cittarista mukaan tarttu ruokien lisäks Pullalle alushousut (ekat laatuaan, kai noitakin tarvitaan..) ja mulle pestäviä liivisuojia ja maidonkerääjä. Noita suojia huomasin tarviivani kun aamulla ihmettelin uuden ja puhtaa yöpaitani etumusta. kaks aika isoa epämäärästä länttiä oli yön aikana tullu. Täytyy siis etsiä kaapeista tai ostaa jotkut hyvät yöliivit itelle ja ruveta pitämään noita suojia nukkuessa. Kohta muuten on koko sänky täys sotkua. Maidonkerääjän ostin ihan siks kun oli alessa.

Kaupasta sitten taas bussilla kotiin ja ruokaa tekemään. Syötiin oikein parvekkeella. Oli sellanen olo kun olis ollu etelässä jossain pienessä ruokapaikassa syömässä icon_grin.gif

Mä olisin halunnu kävellä veilä enemmänkin ja reippaammin mutta maha oli vähän toista mieltä. kaks kertaa koko reissun aikana tunnistin supistuksen ja muutenkin oli jotenkin tosi vihlovalla tuulella koko maha. Harmi kun pitää hidastaa vaikka muuten olis intoa. Kuumakin oli. Mietittiin just miehen kanssa, että lähdetään uimaan jonnekin tässä joku päivä jos kuumat säät jatkuu. tarvii kattoo vaan löytyykö kaapeista mitään sopivaa uikkaria mulle. Kai noi mun yhdet bikinit jos niissä kehtais mennä.

Huomenna meenkin sitten töihin taas ekaa päivää loman jälkeen. Katotaan mtien selviin. Kuuma tulee olemaan ihan varmasti mutta katotaan miten muuten voin. Jos maha rupee kremppaamaan jo huomenna niin voi olla, että soitan samantien tiistaina neuvolaan.

Saan uudet mammahousutkin huomenna. Ostin Babyidean kirpputorilta 5 €. Ei paha hinta! Ostin siis ihan perus mustat pitkät housut kun tarvii töihin jotkut rytkyt päälle ja työhousut ei enää mahdu ja on ne niin hiostavatkin, että parempi vaan jos saan uudet kevyemmät.

Täytyykin kohta käydä taas kattomassa noita hahtuvia tuolla parvekkeella. Lanoliinitin noi tänään ja nyt ne on kuivamassa. Katotaan onnistuinko tekemään ollenkaan oikein ton lanoliinikylvyn kanssa. Toivotaan. Haju ainakin oli mielenkiintonen tuolla vessassa kun villa ja lanoliini haisi.