Tosiaan, mulla piti tänään olla jotain elämää mutta ei olekaan. :( Kaverin piti tulla kahville mutta hänellä jäi yöunet väliin niin ei siten jaksanutkaan tulla. Ilmeisesti on siis jossain yötöissä tms en oo ihan varma. No, sovittiin nyt, että tulis perjantaina. Toivottavasti sillon onnistuu.

Mä tässä sitten pohdin jo, että mitä sitä tekis. Toi yks kirjotuspöytä pitäis tyhjentää kun irrotan siitä sitten ton kannen ja otetaan laatikot edelleen käyttöön mutta kansi ja sivujalka lähtee jonnekin varastoon. Ton pöydän tilanne tulee sitten Pullan sänky. Soittelin jo eilen äidille ja käskin sen mitata sen sängyn, että varmasti sitten mahtuu tohon koloon ja hyvin sopii. Onneks, muuten en tiiä mihin se sänky olis tungettu. Meillä kun ei tosiaan oo puolta neliötäkään liikaa tilaa tollasille isoille huonekaluille. Vaatekaappi/hoitotaso pitäis vielä jotenkin saada mahtumaan johonkin. En kyllä oo vielä keksiny mihin. Katosta varmaan vaijerilla kiinni ja silleen kun ei muuten mahdu mihinkään. icon_rolleyes.gif

Tänään sain ne tilaamani nauhavaipat. Tulikin tosi nopeesti kun ne vasta eilen maksoin. Tein kyllä hyvät kaupat, kerrankin! kyllähän myyjä mainostikin ilmoituksessaan, että ovat kuin uudet mutta noi on tosiaan melkeen korkkaamattomat. Kerran varmaan pesty ja en tiiä onko kertaakaan ollu vauvan päällä. Alkuperäsessä paketissakin ovat ja hintaa noille tuli 3kpl/8€, joku nimittäin myi samanlaisia samalla kirppiksellä muistaakseni 3kpl/14€. Hiukan hintaeroa!

Velikin soitteli eilen armeijasta. Ihme Leelian Lepokotiin se kyllä on päässy. Ei tietookaan mistään inhottavista harjotuksista tai, että alokkaita vähän kiusattais tai koulutettais. Kuulosti oikeesti siltä, että pojat on vaan jossain pidemmällä kesäleirillä! Ihan eri kuulosta menoa kun sillon kun Maza oli armeijassa. Ei se sillonkaan mitään tappo simputusta ollu mutta luulot niiltä otettiin kyllä heti pois. Ehkä nykyään on jotain pehmeitä arvoja liikkeellä tuollakin. Meilkeen huolestuin kun niin romnatisoidusti veli kerto niiden metsässä ryömimisestä. Siellä ne vaan oli aseen koonnin lomassa syöny mustikoita!!!! shocked.gif

Jos sitä vaikka jaksais suihkun kautta mennä kauppaan. Tarvii lähtee maitopurkkia hakemaan, ei yhtään huvittais ja voishan Maza sen tuoda töistä tullessaan mutta pakko se on välillä käydä oikeesti pihallakin tai tuun mökkihöperöks.