Joo, mulla on ollu oikeen posken hampaat inhottavassa vihlontakunnossa jo pari päivää. Päätin sitten eilen illalla jo, että pakko soittaa hamamslääkäriin kun ei toi itekseen mihinkään parane. En oikeen tiiä mikä noissa hampaissa vois olla kun kuitenkin vihloo useempaa hammasta kun yhtä. Yks takahammas on ehkä kipeempi kun muut mutta tiedä sitten jos siinä on reikä. Noihin ei kyllä satu muuta kuin sillon kun syö, että syömättömyys on ollu lääkkeenä toistaseks. Niin vaan ei voi jatkaa, joten tosiaan varasin äsken hammaslääkärin. Kuvittelin, että aika menee vaikka minne ja saan soittaa jo yksityiselle mutta ei, pääsin oikein valitsemaan päivystysajoista ja paikoista, että mihin menen. Meidän oman terveyskeskuksen hammashoitola on ollu maanantaista lähtien kesäseisokilla ja meen siks nyt Itäkeskuksen terveysasemalle.Olisin saanu valita noin viidestä muustakin paikasta mutta tonne Itkiseen mun on helpoin mennä. 12.00 on sitten aika. Tarvii lähtee ajoissa sompailemaan tonne, että oon ajoissa perillä. En oo ikinä tuolla terveysasemalla käyny mutta sain kyllä ihan hyvät ohjeet. Löydän varmaan siis perille.

Illalla olis sitten tiedossa netti-treffejä, Perhiksen odottajien kanssa mennään syömään Helsngin keskustan Ravintola Pihaan. Ihan uusi tuttavuus tuo ravintola mutta vaikutti kyllä kivalle. 7 meitä on kai sinne tulossa. Ketään en tunne entuudestaan, että vähän ehkä jännittää mutta kyllä se varmaan kivasti menee. Pelkään vähän tän mun hampaan puolesta, että mitä sille tehdään. Ikävää mennä lounastamaan jos ei voi vaikka syödä mitään!

Taas tuli kestovaippapaketti postissa. 2 kpl, hamppulisäimuja :)

Mulla olis hirvee into ostella kaikkee söpöö ja kivaa itelle ja Pullalle ja muutenkin. Eilen erehdyin menemään Kuplan Perhikselle laittamaa linkkiä pitkin yhteen nettikauppaan. Siellä oli niin söpöjä harsoja ja kaikkee ja iskin silmäni Bola-koruun. Sen tahtoisin. Koitin jo Mazalle vinkkailla mutta ei se ainakaan vielä lämmenny.

Nyt suihkuun ja sitten kattomaan telkasta Sydämen Asialla loppuun ja Holby City. Näiden aikana neulon aina tilkkuja samalla. jo 2,5 valmiina, jee!  Noi sarjat on nähtävä joka aamu, varsinkin HC. Noiden jälkeen lähdenkin sinne hamamslääkäriin