Vihdoinkin on päivä päätetty ja pappi varattu! 20.11. saa tyttö viralllisesti nimen ja kasteen siis. Juhlat pidetään kokonaisuudessaan mun vanhemmilla kun heillä sitä tilaa riittää. Rupesin eilen väkertämään kutsuja jo. Haluan tehdä ihan oikeet kutsutkin vaikka ilmankin kyllä pärjättäis. Mä vaan tykkään askarrella ja tässä taas siihen oiva tilausuus. tarvii laittaa valmiista kutsuista kuvakin tänne jossain vaiheessa.

Yhden pikkuleipäreseptinkin tilasin just äidiltä kun ajattelin, että jtoain voisin kyllä itsekin leipoa juhliin. Teen Perhikseltä luetusta vinkistä innostuneena sellasia pikkuleipiä mitkä muotoilen tytön nimen kirjaimiks. Kastan sitten kirjainten "jalat" vielä vaaleenpunaseen tomusokeriin niin tulee vähän söpömpiä ja oikein tyttömäisiä :)

Muuten tarjoilut on ihan hakusessa. Täytyy äidiltä vähän kysellä, että onko sillä mitään ideaa. Ihan kauheita määriä ei mitään tarvita kun ei vieraitakaan tuu hirveesti.

Vaatteetkin tarttis varmaan hankkia tota varten.. Täytyy lähtee siis shoppaamaan joku päivä kun vaan ehtis. Pitäiskö kokeilla menä tytön kanssa vai jättää suosiolla hänet jonkun hoitoo?!