Sain eilen postin paketti kortin mun kauan sitten tilaamsita hahtuvalangoista. Laskua en kyllä oo nähny mutta tavara on tulossa silti. Kai se lasku on siellä mukana sitten vaikka sähköpostiin sen piti tullakin. Nuo hahtuvat ovat siis ne, joita täälläkin mainostin ostaneeni Pikku Punatulkusta. (vai mikä sen kaupan nimi olikaan?!). Vähän huonoon saumaan siinä mielessä tulee noi, että vastahan mä pyhästi lupasin, että en neulo mitään vähään aikaan kun saan ton haalarin valmiiks. Katotaan nyt sitten osaanko antaa noiden olla vaan.

Toinen pakettikortti tuli tänään. Ostin babyidean kirppikseltä vaippakankaita ja vaippakaavan ja nekin tuli postiin. Ilmeisesti ostin sitten vähän enemmän kun alunperin kuvittelin, heh ;)

Maza taas sai aamulla tekstarin jostain nettikaupasta, Verkkiksestä tai vastaavasta, että sen tilaus on noudettavissa postista ja mä sain sähköpostiin ilmotuksen Elloksen paketista.

Äitiyspakkauksenkin pitäis tulla vielä tällä viikolla postiin, et muutama paketti oottaa siis meitä tuolla. kehtaa mennä edews hakemaan tollasta tavaravuorta! :D Harkitsin jo vakavasti, että soitan isälle jos se tulis autolla meille ja postille niin saatais tavarat kerralla kotiin. Täytyy perjantaina kattoo miten toi nyt sitten hoidetaan.