...tai lähinnä yks.

Meni taas viime yö muutenkin huonosti nukkuessa, saatika kun joku älyn jättiläinen rupes puoli kahden aikaan yöllä hakkaamaan ovea!!! En tiiä hakkasko se ulkona tota alaovea vai käytävässä omaansa mutta ihan tarpeeks kova kumina siitä silti tuli. Koko rappu kaiku!

Mulla on vahva epäilys, että se oven hakkaaja on sama mies, joka kesällä on kai muuttanut yhden naisen nurkkiin. Meillä kun on aina ollut maailman rauhallisin rappu ja vasta nyt kesällä on tullu melua ja häiriötä. Tuo mies siis tuntuu olevan lähes aina kännissä kun sen näkee tai kuulee tai jos ei vielä kännissä niin kovasti sitä suunnittelemassa. Alkkis pahimmasta päästä. Sitä ihmettelen, että mistä toi nainen ton miehen on oikeen riesakseen saanu kun se nainen vaikuttaa ihan fiksulle.

Tässä kesä aikana on koettu parvekelaulantaa, joka oli vielä aluks ihan huvittamaa mutta kun sitä rupes tulemaan joka hemmetin pe ja la niin ei paljon enää naurattanu. No, kun toi vihdoin loppu niin ajattelin jo, että jos se nyt pitäis päänsä kiinni ja mölyt mahassa mutta ei. Nykyään törmäillään keskellä yötä patteriin, mistä tulee oikein kivan kova ääni ja paukutellaan ovia ym. Moneen otteeseen oon jo miettiny, että pitäis mennä ojentamaan tota naapuria mutta en usko, että sekään auttais. On sille joku jo tyytymättömyyttään esittänykin mutta ei oo paljon auttanu. Eilenkin joku kävi kattomassa tuolla käytävällä sitä paukutusta tai niin ainakin kuulin. Sen verran vihanen oven avaus kuulu tosta jostain meidän naapurista. Ongelma on sekin, että mitään viestiä tolle ukolle ei oikein voi täältä meidän kerroksesta antaa kun en kuitenkaan ole ihan sata varma, että kyseessä on just se mies ja se asunto. Toivon mukaan noiden seinänaapurit on valittanu asiasta jonnekin. Olis kiva kuitenkin nukkuakin öisin, eikä aina herätä sydän kurkussa johonkin kauheeseen kolinaan.

Tähän päättyy kerrostalokyttääjän vuodatus!!