Tänään on ollu kerrankin sen verran tekemistä, että en oo ehtiny vaipumaan veetutukseen. Heti kun on koko ajan jotain pientä hommaa niin pysyy näköjään pääkin paremmin kasassa.

Aamusta heräsin ihan liian ajoissa. Joskus seittemältä jo. Johtu varmaan siitä, että Maza ei ollu vieressä niin en osannu nukkua. Katoin jo perinteeks ja lähes pakkomielteeks muodostuneen Sydämen Asialla ja Holby Cityn. Holby oli tylsä, ton jaksan muistin tosi hyvin ulkoa kun oon ennenkin sarjaa seurannu.

Aamuohjelmien jälkeen suunnistin kaupunkiin kun veli halus mut seurakseen Verkkokauppaan.Käytiin Verkkiksessä hakemassa joku ADSL-modeemi missä on monta piuhaa, että saavat kotikotona netit toimimaan paremmin. Tuolta mentiin sitten ruokakauppaan kun Maza oli vihdoin puhelinyhteyden päässä ja oli käyny kaupassa ja unohtanu ostaa tomaatteja. Mä sitten niitä kävin hakemassa.

Kaupasta sitten toiseen kauppaan. Nimittäin töihin viemään mun sairaslomalappua. Käytiin äkkiä vaan ja hain samalla mun housut kaapista kotiin. Ne 5 euron mammahousut, mitkä ostin babyidean kirppikseltä työhousiks. Niinkun sillon jo ennakkoon arvasin niin eipä noilla paljon käyttöä ollu. 3 päivää pidetyt. Nyt on sitten yhdet siistit mustat housut ihan muuten vaan käyttöön noin syksyä ajatellen :) Töistä sitten taas takasin keskustaan.

Veli halus välttämättä mennä kebabille ja lupauduin seuraks mut käytiin eka hakemassa Anttilasta mulle vähän lankaa. Kumma muuten, että Helsingin keskustassa ei oikein oo kauppoja mistä sais lankoja, neulomista varten siis. Kaikkee muuta kyllä löytyy mutta Anttila taitaa olla lähes ainoo kauppa..vai saiskohan Stockaltakin?! Mutta joo, siis hain kerän punasta 7 veljestä- lankaa, nyt saan tilkkupeiton vikankin tilkun tehtyä! Ostin pari muutakin kerää kun löysin yhtä lankaa mitä oon aiemminkin sotanu Pulla nuttua varten. Senkin kanssa tulee kohta jo kiire kun en sitä neule-ohjetta ole vieläkään hankkinut.

No, niin asia taas karkaa hakoteille .. Kebabilla käytiin pikaseen. Mä söin sellasen jonkun kebab-sämpylän, oli aika mitäänsanomatonta, ja ison Jaffan. Jano olikin hirvee ja toi jaffa meni tosi vauhdilla.

Kaupungilta kotiin ja jo ovella tuli vastaan puoli kuollut Maza. Oli vähän ryytyny matkansa jäljiltä. Lähti tosiaan su aamun ajoskus 05.00 aikaan keskustaan mistä bussi vei Turkuun ja laivaan. Laivalta suoraan Ahvenanmaalle ja siellä sitten futismatsiin. Matsista taas melkeen suoraan taksin laivaan, nukkumaan oli siellä menny kuulemma 01.00 aikaan ja sitten aamulla Helsinkiin ja satamasta suoraan Diacoriin kun oli eka seurantakäynti sen veritartunta-jutun takia. Toi lääkäri oli kuulemma ihan turha, jopa lääkärin mielestä. Aikaa ei olis tarvinnu varata vielä 3 viikkoon mutta kun hoitaja sen oli varannu niin siellä ne sitten hetken keskenään jutteli ja lääkäri teki työtapaturma yms paperit valmiiks. Olis ollu kyllä pahinta jos ton lääkärin olis joutunu maksamaan ite. Joku spesialisti tuo lääkäri oli ja hinnat sen mukasia. Joku 240 euroo kuulemma makso. Onneks menee vakuutukseen ja työpaikan pikkiin!!

Kotona ollaan sitten vaan oltu, nukuttiin kummatkin päikkäritkin. Mä väsymystä kaupunkikierroksestani, Maza laivalta. Esittelin tänään postissa tulleen Hilivinksis-vaipankin ja sai ihan hyvän vastaanoton. johtunee siitä, että kehuin kuin poikavärinen vaippa toi on ;)

Nyt vois mennä jo hampaiden pesulle ja sitten neuloa tota tilkkua vähän lisää ja sitten vaikka jo nukkumaan :)