Jatketaan tosta imetysongelmasta..

Tiedä sitten auttoko jo se, että vuodatin tota tänne ja sain kannustusta ja luin neuvoja ja mietin asiaa itekseni uudemman kerran, niin nyt on taas lähteny homma luistamaan paljon paremmin. Edelleen pitkien imetysmaratonien jäljiltä varsinkin oikee rinta menee tosi herkästi kipeeks mutta muuten on jo parempi mieli. :)

Mietin sitäkin, että olisko noi alkuviikon mielettömät tissimaratonit voinu olla jonkinlaista tiheän imun kautta tai vastaavaa kun nyt on imetysajatkin taas vähän lyhentyny. Vai onko näin nuorilla mitään tiheitä kausia vielä? Maito kyllä tuntuu irtoovan paljon helpommin ja oon jo huomannu, että pidempi tauko saa tissi tukkoon, että tavaraa kyllä tulee ihan hyvään tahtiin ja luottamus oman evään riittävyyteenkin nous oikein rutkasti. Nyt kun näkee, että toiselta tulee suupielistä maitoa samalla kun oikein ahnaasti imee niin teitää, että ei ihan tyhjää lutkuta.

Maha tytöllä kuitenkin rutisee edelleen aikalailla ja röyhtäyttää pitää joskus kesken syötnkin. Tyttö ei siitä tykkää mutta ei siitäkään tuu mitään, että röyhtäilee ja hikkailee, hikka yllättää lähes aina samalla kun syödään ja venkoillaa muutenkin, tissi suussa. Tissi vaan karkaa ja siitä tule parku.

Huomenna meinaan lähteä ekalle kunnon vaunulenkille ja vois käppäillä vaikka apteekkiin. Ostetaan sitten sitä cuplatonia tai disfalytia (miten toi kirjotetaan?!?) ja vois kokeilla maitohappobakteereitakin. Mammateetäkin mun tekis mieli kokeilla mutta sitä täytynee lähteä hakemaan ihan keskustasta jostain. Saiskohan vaikka Ruohonjuuresta?