Eilen sitten otin illalla spurtin ja siivosin ton toisen kirjotuspöydän pois Pullan sängyn tilalta. Selän mä sain tossa hommassa kipeeks ja sitä se oli veilä aamullakin. Miten sitä saikin selän rasittumaan niin pahasti vaikka en omasta mielestäni edes rehkiny kovin pahasti.

Tuo kirjotuspöytä oli sellanen, että vasemmalla on neljän laatikon laatikosto, sitten oli pöytälevy ja oikeella vaan jalka. Otin levyn ja jalan pois ja siirsin ton laatikoston tähän tietokonepöydän lisäosan alle. Tuohon kuuluis oikeesti ihan toisenlainen laatikosto mutta kun sattuivat olemaan just saman korkusia niin toi nykyinen laatikosto sopi oikein hienosti tähän nykyiseen pöytään.

Huomenna ehkä saadaan se sänky tohon koloon jo paikalleen jos mun vanhemmat sen ehtii tuoda. Toivottavasti ehtii niin saisin sitten noi Pullan tavarat vaikka tonne sänkyyn säilöön tuolta vaunuista. Sinne kun oon nyt toistaseks tunkenu kaikki tavarat kun ei oikein mihinkään muualle mahdu. Joku vaatekaappi syysteemi pitää vielä kehittää jostain ja keksiä sille paikka mutta en sitä ole vielä suuremmin ehtiny miettimään. Kun ny toti sänky saatais eka paikalleen.

Tänään tuli äitiysrahapäätös. Pakkauksesta ei oo tullu mitään päätöstä mutta muista kyllä. Katotaan nyt kumpi tulee eka, Pulla vai pakkaus.