Tänään oli taas neuvola-aamu.

paino: +1225 g  ( Ihan järkyttävää, sain kyllä turvotukseenkin plussan, että kai tää on sitäkin)
RR: 118/70
pissa:puhdas
Sf-mitta: 35 (pysyny samana kun viimeks)
tarjonta: rt
sydän 129-152
liikkeet: ++


Toi paino oli ihan kauhee. Miten muhun tarttuu oikeesti kaikki kiinni mitä syön!! Turvotustakin kyllä on ilmassa mutta kuvittelin silti ennakkoon, että ei mulle nyt noin paljon olis lisää tullu.

Paineet on pikkuhiljaa hilannu ylöspäin, ei pahasti mutta kuitenkin. Ihan muutamalla yksiköllä nousee aina viikossa. Kuitenkaan mitään merkkejä mistään muusta ei ole, eli ne maksakokeetkin missä kävin oli kunnossa. Toivotaan nyt, että en saa mitään päänsärkyä tai muuta riesaks ja, että paineet pysyy kuitenkin näissä luvuissa.

Sf-mitta ei oo muuttunu mihinkään ja Seija sano, että Pulla olis jo laskeutunu sen verran, että siks ei mitta muutu enää. Mähän en tiedä edelleenkään onko tää tyyppi kuin alhaalla vai ei kun ei taida Seijakaan osata sanoa. Joka ikinen kerta kun se mun mahaa tutkii niin se sanoo, että mulla on niin syvä lantio, että pää on tosi vaikee löytää. Kyllä se aina löytyy mutta jostain tosi syvältä se saa sitä kaivaa.

Selvis tuolla sekin, että Seija tulee sitten kattomaan ja tekemään ekan neuvolakäynnin kotiin. Otti ihan ohimennen sen itse puheeks. Ihan kiva, että tulee niin ei tarvii itse välttämättä mihinkään lähteä.