Käytiin sitten aamulla neuvolan jälkeen Mazan kanssa postissa. haettiin mun Elloksen tilaus ja se kauan odotettu äitiyspakkaus. Voi hyvänen aika minkä kokosia ne laatikot oli! Ton äitiyspakkauksen koon tiesinkin mutta mun Ellos meni ihan samaan sarjaan. Oli sitten kiva käydä kaupassakin vielä kun kärryihin ei mahtunu mitään kun siellä oli jo kaks isoo pakettia kyydissä. No, selvittiin kotiin vaikka vähän hankalaa olikin.

Pakkauksen avasin tietysti heti kun vaan sain heitettyä kengät jalastani veke. Pengoin koko laatikon ja Maza kanssa vähän katteli. Ei sitä noi vaatteet sen suuremmin kiinnostanu niin katteli sitten sitä tarvikepakkausta.

Mallailin ja mittailin niitä vaatteita ja mietin, että onko ne nyt niin kauheita kun mitä kaikki on puhunu mutta ei musta. Jopa se hiukan villi inkkarihaalari on oikeestaan ihan kiva. Ei sillä, haen kyllä lainaan veljeni vastaavan, kylläkin 20 vuotta vanhan sinisen. Katotaan sitten kumpaa tulee käytettyä jos kumpaakaan. On vähän isoa kokoa kai vielä ens talvena?! Yks ainoo potkari oli kauhee ja sitä tuskin puen päälle jos ei oo aivan pakko. Se turkoosi ihan normaali potkari siis, aika kauhee jtoenkin. Väri ja malli. Samanlainen body taas on siedettävä, ehkä se söpö kuva siinä hihassa vaikutti asiaan ;). Aika hyvin kuitenkin, että koko vaate kasasta tasan yks on sellanen mitä en vois oikeen kuvitella käyttäväni.

Ensisänky laitetaan tohon laatikkoon ja pistinkin ton laatikon jo valmiiks pinnikseen. Pesin lakanatkin, että voi pedata ton sitten valmiiks kun vaan noi pyykit nyt eka kuivuu.

Elloksenk tilaukseen olin oikein tyytyväinen. Epäilen ainä tilatessani vähän, että mitähän sieltä saa kun tavara on kuitenkin aina vähän eri näkönen kuvissa kun luonnossa. Ei siis mitenkään Elloksen vika mutta joskus harmittaa jos on tilannu muka jonkun tietyn värin ja sitten sävy onkin vähän eri. Tilasin siis makkariin uuden laskosverhon kun edelliselle kävi vähän huonosti Mazan kovakourasen käsittelyn jälkeen. Siitä vanhasta meni se rullaverho-mekanismi katki ja verho siis jäi roikkumaan auki, eikö sitä saanu rullattua kasaan mtienkään. Nyt ostin sellasen laskosverhon, katotaan jos toi pysyis vähän paremmin kasassa. Täytyy ohjeistaa Mazaa olemaan vähän hellempi verhoja kohtaan. Toinen mitä tilasin oli tollaset ikkunan suojat. Sillä nimellä ne kulkee ja noi on tollaset bambusen näköset noin 25 cm korkeet sermit millä peitetään ikkunan laitaa. Meillä noi vaan toimii makkarin pikkuikkunan verhoina kun ei tohon muuten mitään eteen saa ja aurinko paistaa koko ajan silmään. Noihin sermeihin oon erityisen tyytyväinen kun kerrankin sattu löytymään kivan näköset ja sopivan kokoset. Aika harvinaista, että näin käy. Ostin myös tollasia jotain kaislakoreja. Ajattelin laittaa jotian pieneiä tavaroita vaan noihin piiloon. Sen suurempaa suunnitelmaa ei noille ole.

Oikein tavararikas päivä siis. Puolet laatikoista on vieläkin ympäri kämppää ja en tiiä mihin noi tunkis siks aikaa, että saan paikalleen mutta ehkä tästä selvitään.