Täytyy nyt tähänkin jo vähän paljastaaa kun tonne Maijan kommenttiinkin jo vähän paljastelin. Koko nimen kerron kun ristiäiset on veitetty mutta Millikseks mä tyttöä tuolla kutsuin ja ei se kauheen kaukana oo oikeesta nimestä ;) Nimen tietää jo mun äiti, mAzan nuorin veli ja kaks mun kaverii. Kaverit tietää ihan tarkotuksella ja äiti ja veli vahingossa.

Kaverit siis ihan kysy ja siks kerrottiin kun taas äiti ja veli vaan kuuli ohimennen kun vauvalle höpistiin jtoain ja tarkkakorvat sitten rekisteröi nimen. Me kun on koitettu kutsua tyttöä hänen oikeella nimellään heti alusta kun meinas työnimi, Pulla, jäädä vähän päälle.. Skarpattiin ja nyt ei Pullaks enää just koskaan kutsuta toista.

Tytölle tulee kai kaks nimee. Kolmanenne meinasin jsotian kehittää mutta eipä oo kivaa tullu mistään vastaan niin kaks nimee sit kai vaan tulee. TOinen nimi on mun äidin etunimi eli jos sen joku lukija tietää niin sit on koko nimi koossa :D

Katotaan nyt tosiaan, että koska kerron täällä sen nimen kun tuntuu, että niitä ristiäisiäkään ei saa järkättyä missään välissä.