Jep, Ihan ekana pitää sano, että mä puhuin eilen Iinan olevan 8-vuotias ja mitä höpisinkään, tyttöhän täytää jo 10 vuotta! Mihin tää aika on hävinny kun luulin toista kaksi vuotta nuoremmaksi.

Mut joo, aamu alkokin vasta yhdeksän aikaa kun anoppi ja IIna oli tapellu aamusta siitä, että laitetaanko sadetakki vai ei ja siks tänne tulo viivästy...ja anoppi myöhästy töistä.

Ei meinattu heti keksiä oikein mitään tekemistä niin pelattiin sitten pleikkarilla Dinosaurus-DVD:n jtoain lastenpeliä. Pohdittiin sen jälkeen sitten, että mitäs nyt kun Maza heitti ihan vitsillä, että mehän voidaan kutoa jotain. Toi kudin heitto tuli siitä kun meillä nyt on joka pöydän kulmalla joku keskeneränen kudin mun innostuksen takia. No, yllättäen Iina innostukin ja keksin sitten hakea malliks yhden aikaa sitten virkanneeni pienen kassin. Kassi on ehkä vähän kirjekuorat isompi ja ajattelin, että yhteispelillä saadaan tollanen valmiiks. Iina suunnitteli värit ja sitten vaan neulomaan. Mä tein etupalan ja lansiläpän, Iina takapalan. Iina oli ihan yllättävän nopee neulomaan ja saatiin noi palat valmiiks jo yhteen mennessä. Syötiin välillä spagettia ja jatkettiin taas.

Seuraavan neuletauon kohdalla Iina katto Dinosaurus elokuvan ja mä ompelin kassin palat yhteen ja laitoin pari tähtikoristetta ja napinkin paikalleen. Mietin jo mielessäni, että täähän tosiaan valmistuu ja nopeesti mutta Iinapa oli kunnianhimosempi kun uskoinkaan! nyöri tohon kassiin kun olis ollu helppo tehdä virkkaamalla käsin pötköä vaan niin ei se Iinalle kelvannu vaan hän halusi neuloa sen kantonarunkin. No, nyt tuolla on keskeneränen, kylläkin hyvin vähän enää kesken, oleva raidallinen nauha. Toi kun tehdään vielä joku päivä valmiiks niin sitten on laukku kokonaan valmis.

7504.jpg Tässä kuva tosta laukusta mitä Iinan kanssa tehtiin. (lisätty 18.8.05)

Yllätyin kyllä niin positiivisesti tästä helposta lastenhoitokeikasta. Kuvittelin, että olis ollu hankalampaa kun ei ulos edes päästy mutta tosiaan tyttö on jo niin iso ja toi yllättävä neulomisinto autto kanssa. Iina tulee nyt tällä viikolla sitten ehkä joku päivä vielä tekemään ton kassin nauhan loppuun ja on mun puolesta oikein tervetullutkin. :)

Nyt meen tekemään uudemman satsin ruokaa, päivällä kun jäi annos vähän pieneks ton yhden spagetti hirmun takia ;)