"äiti on vähän väsynyt" Todellakin! Mä elän jossain horroksessa, periaatteessa oon hereillä mutta en kuitenkaan. Tässä kun on useempi yö jo menny katkonaisesti ja kun siihen lisää päivät, jolloin ei nukuta päikkäreitä just ollenkaan niin rupee vähän tökkimään.

Eilen oltiin isänpäiväkahveilla miehen vanhemmilla, onko se sitten Muorila kun anoppi on Muori rolloff.gif ja siellä tyttö söi pullosta 125 ml Nania ja kun monta vapaaehtosta sylittäjää oli nii tyttö torkku erityisesti Vaarinsa olalla jonkun yli tunnin. Ei siinä mitään mutta kun päästiin kotiin niin torkkuminen jatku, kera syömisen. Nälkää siis riitti taas heti vaikka pullosta paljon joikin. Tyttö sitten sammu 20.00 unille ja heräs vasta 22.15. Ajateltiin jo, että oliko tyttö noin väsy ja meni yöunille jo mutta katin kontit! Kun tyttö heräs sillon kympiltä niin piti vaihtaa vaatteet ja yövaippa ja siinä neiti sitten virkisty sen verran, että valvottiin jonnekin pulolille yön ennenkuin taas nukutti.

Eka nukuttiin n. 3 tunnin pätkä unta ja sitten taas valvottiin tunnin välein. Todellisuudessa heräitin kyllä useemminkin kun tunnin välein kun joka välissä piti syödäkin. Kelloa vaan satuin kattomaan taas aika tarkkaan tasatunnein. icon_blind.gif

Hermostuin tohon tissin lutkuttaamiseen ite vähän ennen kahdeksaa ja aloin tökkimään miestä hereille. Ukko kehtas valittaa, että miks herätän hänet näin aikaseen. Mulla palo hiha siinä kohtaa ja aloin itkemään, niin väsynyt olin. Pitkien taivutteluiden ja mulkasuiden jälkeen mies sitten laitto tytölle pulloon vähän Nannia ja Dee-tipat ja nappas tytön syliin ja syötti ja vahti. Mä sillä aikaa lepäilin peittokasan alla. Todellisuudessa makoilin ehkä vaan puolisen tuntia mutta sekin autto hiukan ja sainkin itteni sitten ylös ja kahvin keittoon.

Olo on kauhee vaikka oon tässä tankannu kahvia ja kävin suihkussakin jo, että heräisin. Tyttö nukahti just tissille ja vein omaan sänkyynsä jatkamaan unia. Sitä Nania meni taas musta hirmu paljon siihen nähden tossa aamulla, että tyttö oli kutienkin tissillä yöllä lähes koko ajan ja kyllä toi söikin eikä vaan imeskelly. Siis joko 60-70 ml meni ja se on musta paljon. Eikö musta tuu enää maitoa ollenkaan tarpeeks vai mitä tää on?! Tiheetäimuakaan ei voi olla kun tätä on kuitenkin jatkunu jo jonkun aikaa.

Nyt meillä ei siis nukuta enää yölläkään icon_mad2.gif