Piti jo eilen kirjottaa, että tilasin viime viikolla, torstaina muistaakseni, parit ihan tuliterät imut noihin valmiina oleviin täyttövaippoihin. Ostin Happy Heiny´s:iin Unisez Stuffinin ja Fuzziin Micro Insertin. Nyt on siis kummallekin vaipalle omansa. Ostin noi lähinnä siks, että tiedän tarkalleen mikä kuuluis oikeesti mihinkin ja osaan sitten jatkossa joko ostaa tai tehdä ite sopivia. Kyllähän noi mun oma tekemät nytkin on noissa valmiina täytteinä mutta jos ne ei toimi niin näänpähän sitten millaset niissä kuuluis oikeesti olla.

Mizro insert oli ihanan pehmee ja tajusinkin tuossa, että onhan mulla sellanen käytettynä ostettukin. Ihan on eri luokkaa ja huomaa, että sitä käytettyä on tosiaan käytetty... tai sitten toi menee vaan tosi äkkiä käytetyn näköseks. Mun uus kun oottaa vielä ekaakin pesukertaa ja on siis ihanan vaalee ja tosi pehmee, toisin kun toi käytetty. Se on ihmeen harmaa ja aika kovakin.

Happy Heiny´sin Unisex stuffin oli jotenkin kauheen kallis mutta ostin sen silti kun se on kaikkialla sen saman hintanen eli noin 8 euroo. No, tohon kuuluu se imutasku ja siihen lisäimu vuoele päälle, että periaatteessa kaks imua samassa. Noita en kyllä kauheen montaa meinaa ostaa, ainakaan uutena, teen vaikka ite lisää jos on toimiva. Nyt pitäis vaan pestä noi ja Pullan syntyä, että pääsisi kokeilemaan.