Mulla ja Mazalla oli tänään juhlapäivä. Tänään tuli täyteen 7 yhteistä vuotta. Jotenkin ihan huiman kauan vaikka toisaalta eihän tuo nyt kai ole aika eikä mikään?! Ikinä en kyllä olis seittemän vuotta sitten kuvitellut olevani nyt tässä mutta en kyllä valita nykyistä tilannettani yhtään ;)

Juhlistettiin päivää käymällä Chicoksessa syömässä ja muutenkin yhdessä olemalla. Aamulla meinasin kyllä vetää herneen nenään kun Maza vaan rupes pelaamaan koneella ja ei tehny elettäkään siihen suuntaan, että oltais lähdetty kaupunkiin ja syömään. No, vähän nalkutin ja murjotin ja sitten päästiinkin matkaan. Mentiin ensin Hakaniemeen hakemaan imetystyynyyn styrox-palloja mutta niinkun tossa toisessa viestissä kirjotin niin eipä niitä löytynyt. Tuolta sitten bussilla Arabialle ja Chicokseen, Syötiin hyvin ja käytiin kaupan kautta ostamassa vielä limut ja hillomunkit ja lähdettiin kävelemään arabianrantaa pitkin vantaanjoen vartta kotiinpäin. Matkaa tuolta oli meille varmaan joku 4 kilometriä, jos ei enemmänkin. Koskaan ennen ei tota reittä ole tullut käveltyä vaan aina on pyörällä hujautettu menemään. Nyt sitten kerrankin tuli kateltua maisemia samalla kun köpöteltiin eteenpäin. Oli ihanaa vaa kävellä luonnossa, metsässä ja veden äärellä. Ilmakin oli oikein hyvä meidän kväelyä ajatellen. Oli pilvistä ja sopivan lämmin, että kylmä ei ehtiny tulla, kuuma kylläkin pari kertaa mutta sillon vaan hidastettiin tahtia. Vanhankaupunginlahden kohdalla jäätiin syömään limut ja munkit ja poikettiin muuten vaan hetken mielijohteesta Hobby Halliin kun se siinä melko vieressä oli. Siletä nyt ei löytyny mitään kivaa mutta eipä me nyt varsinaisesti mitään tosiaan oltu hakemassakaan. Kunhan kateltiin. Tuolta sitten jatkettiin matkaa ja mentiin eka takasin sinne joelle missä syötiin eväät ja sitten jatkettiin matkaa. Joku matka taas köpöteltiin menemään ja jäätiin taas juomaan ja kattelemaan Vantaanjokea ja -koskea ja muutamaa kalastajaa. Istuskeltiin siinä joella aika pitkäänkin kunnes taivas rupes näyttämään siltä, että pitää jatkaa matkaa jos meinaa ehtiä mahdollista sadetta karkuun. jatkettiin siis taas metsätietä, tälläkertaa Viikin luonnonsuojelualueen laitaa, samaa luonnonsuojelualuetta toi vantaanjoen ympäristökin kyllä oli mutta nyt oltiin kutienkin jo Viikin puolella. Tuolla metsäpolulla saatiin riesaks hirveet hyttysparvet. Mistä lie niitä löytykin mutta kauheesti niitä joka tapauksessa oli! Mua ei purru yksikään tai en ainakaan vielä oo löytäny yhtään paukamaan, Mazaa puri kai kolme. Vähällä siis päästiin :)

Vihdoin kun päästiin kotiin niin Maza katto kelloa ja vaivaset 4 tuntia me oltiin oltu sitten reissussa. Noista kai joku 2 tuntia oli pelkkää kävelyä, että urheiltu on taas ja oikeen urakalla. Tehot tossa liikunnassa nyt ei kyllä ollu kovin korkeella mutta eipä sillä väliä, kivaa oli silti.

Välillä mahakin veti taas kovaks tuiolla kävellessä mutta en jaksa enää mitenkään reagoida kivuttomiin suppareihin. Yhden mukamas vähän kivuliaammankin supparin bongasin mutta sekin oli sellanen mikä vaan tuntu, ei sattunu. Kotona olin ihan reporanka ja makasin sängyllä niin sain kyllä sitten yhden, jee jee, oikeesti kipeemmän menkkakivun ja supparin yhdistelmän. En oikein tiedä onko toi menkkakipu ja suppari sitten kuin eri asia käytännössä?! Mulla kun on viime päivinä maha tosi usein jomottanu ja välillä silleen aaltomaisestikin mutta varsinaisesti maha ei oo kovettunu niinkuin supistaessa.

Mutta siis, kiva päivä oli, vaikkakin tosi rankka. Nytkin vois jo mennä nukkumaan kun kello on jo sata ja huomenna on aamusta neuvola. Toivottavasti sielläkään ei tarvii enää käydä kauheen usein, johan mulla viikkojakin on se 38+5