Eilen käytiin pitkästä aikaa anoppilassakin. Tossahan nuo melkein naapurissa asuu mutta ei silti ole tullut käytyä.Nyt sitten käytiin kun oli sopiva hetki ja viihdyttiinkin taas tosi pitkään. Ei tuolla koskaan oo tullu vaan käännyttyä vaan aina siellä sen 4 tuntia vähintään menee. Nytkin oltiin joskus kuuden aikaa siellä ja kotona oltiin vasta yhdentoista aikaa illalla. Kyllähän meridän piti aiemminkin lähteä jo mutta sade yllätti ja ei viititty sitten kastumaan lähteä vaan odotettiin sateen loppumista.

Höpöteltiin vaan kaikenlaista ja juotiin teetä yms lepposaa. Eihän meillä mitään suurempaa asiaa ollutkaan, kunhan käytiin kylässä.

Anoppi näytti jotain vauvan vaate ohjeita mitä löys kaapsita mutta ei niistä oikein mitään kivaa löytyny sitten kuitenkaan. Yhden ohjeen otin missä oli villahaalarin ja-myssyn ohje ja sitten sellaset kaavat hoitokassiin. Ton kassin teen jossain välissä ihan sitä varten, että kun Pullaa viedään kylään niin sen hoitotarvikkeet saa sitten siihen kassiin ja ei tarvii ostaa mitään muuta laukkua sitä varten.

Anopin sisko sattu tekstaamaan tossa illan aikana ja kysellä jos sen tytölle, Iinalle, joku keksis ens viikoks ohjelmaa kun ei sitä yksin viitti kotiinkaan jättää. Iina tulee nyt sitten kai maanantaina meille kylään. Yöks häntä ei meille voi ottaa kun ei oikein ole paikkaa missä hän vois nukkua mutta hän menee sitten anoppilaan yöks. Tää järkestely on siks, että Iinalla alkaa koulu vasta sitä seuraavalla viikolla ja nyt joutuis olemaan äitinsä töiden ja pikkusiskon tarhan takia lähemmäs kymmenen tuntia yksin kotona. Lasten isä on kai jossain työkeikalla tai jtoain kun ei hänestäkään ole tässä asiassa iloa. No, Iina nyt ei haluu aina olla samassa paikassa niin tulee sitten meille käymään sen sijaan, että olis anoppilassa taas, niinkuin oli tossa alkukesästä.

Maza lähti äsken lääkäriin, katotaan antaako ne siellä sille saikkua ton sitkeen flunssan takia...