Tässähän tää päivä on menny, suurempia tekemättä. Alotin aamuni taas myöhään mikä on outoa kun oon tottunu heräämään joka aamu joskus yhdeksän aikaan. Nyt taisin nukkua johonkin 11 asti. Mitään ei olla siis tehty. Oon surffaillu koneella, syöny ja katellu Mazan kanssa leffoja. Lepposaa siis.

Anoppi ja appi pyys kanssa kylään, niillä on kai jtoain Italian tuliaisia meille. Mennään ehkä keskiviikkona kun Mazalla on sillon töistä vapaata. Ihan kivaa vaihtelua käydä niilläkin taas välillä. Voittaa kyllä kotona yksin kökkimisen.

Keskustaankin täytyis joku päivä lähtee, meen kai tiistaina. Ennenhän tää ei olis ollu mikään ongelma mutta nyt kun mulla ei ole matkakortissa enää aikaa vaan latasin rahaa, niin ei voi ihan mtien vaan kulkea kun tulee mutuen maksamaan ihan hirveesti. Täytyy siis koittaa keskittää menemisiään vähän. Ostoslistalla on Pullan sänkyyn patja, metallinen pieni roskis biojätteille, sellaset muoviset pihdit ruuanlaittoon ja.. olikohan muuta mitä ihan oikeesti piti katella.. ei kai.

Tänään sain kasaan ompelua vaille valmiiks taas yhdet villikset. Tällä kertaa Rv:n kirjekuori-ohjeella tehdyt. Nyt on sitten jo käytetty kaikki langat mitä perjantaina posti toi. No, koitan pitää taukoa ompeluista siihen asti, että löydän ohjeet vauvanuttuun ja fleesehuppariin. Huomenna nimittäin on koulutehtäväpäivä! Noi piirustukset on pakko piirtää valmiiks! Hermostun nimittäin itteeni ja omaan saamattomuuteeni muuten ihan kokonaan.