Kävin eilen aamulla jo 8.30 neuvolassa. Oli tosi outoa olla noin aikaseen hereillä mutta ihan hyvä silti, että välillä tulee herättyä vähän aikasemminkin.

Neuvolassa kaikki oli hyvin. Mun oma terkka, Seija, oli palannu lomalta ja oli kiva mennä taas tutun ihmisen luo. :) Kaikki rutiinijutut otettiin ja mitattiin. Uutena hommana oli Pullan asennon kattominen. Siinä pöydällä maatessa Seija sitten leipo mun mahaa edes takasin. Hellästi hän ton teki ja ei sattunu missään kohtaa. Olen nimittäin ymmärtänyt, että toi voi tuntua ilkeeltäkin jos joutuu kovasti tökkimään. Pitkällisten kokeilujen ja sydänäänten kuuntelun jälkeen Seija tuli siihen tulokseen, että Pulla on kääntyny raivotarjontaan. Joku rt 1 tuli merkinnäks neuvolakorttiin. En nyt oikeen tiedä mitä toi ykkönen tarkottaa tossa mutta eipä sillä mulle niin väliä.

Sydänääniä kuunneltaessa tuli kuulemma harvinaisen hyvä vaihteluväli bongattua. Sykkeet siis oli 110-156 välillä ja se oli kuulemma harvinaisen hyvä. Taaskaan en oikein tiedä tarkalleen mikä tossa niin hyvää oli mutta hyvä, että oli hyvä :D

Korttiin kirjotettiin tällälailla:

18.7.05 rv 30+5

paino +600g vk

turvotus -

RR 112/62

Pissa puhdas

Hemoglobiini 133

sf-mitta 29 (jatkan yläkäyrillä totuttuun tapaan)

tarjonta 1rt

syke +110-156

liikkeet ++

Sain vihdoin korttiini ne sokerirasituksen tuloksetkin.Laitan ne nyt tähän myös.

0h 4.0 1h 5.5 2h 4.6

Tutustumiskäyntiaika Kättärille pitäis jo kohtapuoliin varata. Täytyy vaan kattoa miten Mazan vapaapäivät osuu ja mennä sitten jonain niistä.