Otsikointi idolinin Nalle Puh-hahmojen, Nasun mukaan. Mä en sentään oo niin kevyt kun Nasu, että lähtisin ton tuulen mukaan vaikka niin hirvee tuo tuuli onkin, että enpäs ihmettele vaikka joku tuulen voimasta melkein lentelisikin.

Ulkona on tuullu koko yön aivan hillittömästi, eikä toi näytä loppuvan vieläkään. Heti ekana kun heräsin piti käydä siirtämässä parvekkeella oleva vaatteidenkuivausteline ihan seinän viereen, ettei tuuli vie sitä tai vaatteita. Oli se yön aikana vähän liikkunu kun siinä on pyörät alla mutta ei onneks kovin pahasti. Olis ollu vähän ikävä ylläri jos se teline olis heittäny voltin vaikka alas tosta ja pyykit olis pitkin pihatietä tuolla viisi kerrosta alempana.

Muuten mun tuuliseen päivään ei kuulu mitään ihmeempiä. Katotaan nyt mitä jaksan ruveta tekemään. Koulutehtävät on edelleen vaiheessa koneella ja ajattelin, että voisin koittaa tehdä noi edes jotenkin valmiiks. Printtaushommiin meen vanhemmilleni ehkä ens viikolla kun Mazakin on vapaalla ja vois tulla mun mukaan. Samalla kertaa kun vois katella Pullalle vähän tavaroita mukaan tuolta. Tulis monta kärpästä samalla iskulla :)

Nyt jatkan kuitenkin surffailua, nautin kahvista ja hiljaisuudesta.