Tänään haettiin vihdoin Mazan kanssa terveyskeskuksesta lainaan ne pari synnytysvideota, joita ei olla nähy kun ei päästy sinne valmennukseen. Katottiin noi äsken kummatkin ja pelästyin oikeestaan omaa reaktiotani siihen kun siinä videolla näytettiin vastasyntyny aivan limanen vauva. Samalla kun herkistyin siitä, että lapsi synty niin tuli hirvee yökötys sitä limasta kasaa (joo tosi nätisti sanottu lapsesta!) kohtaan. Ihmettelen omaa reaktioitani, koska kyllähän mä nyt tiedän, että ei lapset ole puhtaita kun ne syntyy ja, että aika sotkusta hommaa tuo on. Tuli vaan ihan puun takaa itelle toi tunne ja sitä ihmettelin.

Eilen mä koin elämäni ekan kipeen supparin tai ainakin niin sen tulkitsin, ei toi muutakaan kai voinu olla. Mä siis rehkin koko eilisen päivänkin noiden Ikean kaappien kanssa ja sitten menin vielä illalla Mazaa vastaan bussipysäkille kun se tuli töistä. Mua kivisti selästä jo tuolla kävellessä ja siks sitten kotiin päästyä lepäsinkin hetken sängyllä. Selkäkipu vaan ylty yht´äkkiä ja koveni tosi paljon aj rupes säteilemään mahaan. Olin vähän aikaa ihan krampissa. Alle minuutin toi kesti, kun sattu kello olemaan vieressä niin katoin aikaa. Joku 10 minsaa tosta niin tuli toinenkin mutta paljon lievempi kivistys. Inha tunne kyllä, ei voi muuta sanoa. Tiedä sitten ennakoiko tollanen mitään vai ei...muutenkin tänään on taas ollu ajottain vähän ilkee ola tuolla mahassa. Kupu painaa aika paljon ja niitä sukkapiukolla tökkimis- tuntemuksiakin on tonne alakertaan taas pitkästä aikaa tullu. No, maanantaina on neuvolalääkäri, että jos sitä sitten olis fiksumpi tästäkin aiheesta.

Niin se yölamppu. Appi kävi poraamassa seinään reiät ja nyt on Ikena hieno sininen yölamppu seinässä. Pullan nurkkaus on siis oikeestaan valmis. Muutenkin on valmista oikeestaan kaikki. Hoitopöydästä puuttuu kansilevy, jonka isä tuo kun ehtii. Tavaroiden puolesta siis kaikki alkaa  olla valmista.

8068.jpg

Aijoo, osaako kukaan täällä kävijä kertoo, että mikähän olis hyvä määrä alle 60 cm vaatteita vauvalle? Eilen kun noita vaattetita pesin ja tänään viikkailin lipastoon niin mietin tota kun meille ei alle 60 cm vaatteita oo kun ihan muutama ja noita 60 sitten jo jonkun verran mutta ei niitäkään mitään hirveitä määriä. Olis kiva kuitenkin, että olis sellanen vaatearsenaali, että ei heti tarvii olla pesemässä pyykkiä kun kotiin pääsee sairaalasta.