Mä tässä olen valittanut jo useemman kerran, että ei oo tekemistä mutta nyt on. Sain Maazalta luvan tehdä ne HJK-hahtuvat valmiiks, kun teen ne isompaa kokoa. Teen siis Ruskovillan 1 ohjeella. Sanoin Mazalle, että kun Marzie sano, että kantsii tehdä etukäteen ettei jää kokonaan tekemättä niin johan irtos lupa ;)

Huomasin noita hatuvalankoja keriessäni, että ne on Virolaisia alunperin. Oon ostanu noi sieltä Pukku Punatulkusta mutta vyötteessä oli Viroks jotain tekstiä. Varmaan tota lankaa sais itekin haettua vaikka Tallinnasta, kunhan vaan sinne asti pääsis joskus. Ehkä ens vuonna tai jotain.

Toinen keskeneränen homma on imetystyyny. Ompelin jo eilen itse tyynyn lähes valmiiks, täytteet vaan puuttuu ja vetoketju. Tänä aamuna Sydämen Asialla-sarjaa kattoessani ähkin lattialla ja leikkasin kaks ja puol tyynyliinaa tohon tyynyyn. Täytyy ne vaan ommella vielä kasaan. Yks liina tulee ikivanhasta ja virttyneestä vaaleensinisestä lakanakankaasta, yks samasta kankaasta mistä tein pinnansuojat ja yhteen tulee sellanen lastenkangas missä on sini-valkosissa ruuduissa nalleja ja norsuja. Tohon vikaan kankaaseen tarviin vielä jonkun toisen puolen kun ei riittäny kangas koko tyynyliinaan. ostan tai etin jsotain nurkista vaikka jotain ihan valkosta tohon. Tyynyn täytteiden kanssa mulla on aina vaan ongelmia. Kävin tänään varta vasten Etolassa ja kyllä ketutti kun ei siellä ollutkaan niitä styrox palleroita. Meidän lähellä kun ei oo oikeen noita Etoloita ja tonne missä nyt kävin on kanssa jo melkosen hankala mennä kun ei oo minkään matkan varrella niin ärsyttää. Tarviiko mun nyt erikseen hakea taas isältä autokyytiä, että saan ostettua  yhden vaivasen säkin niitä palloja. Muutakaan kauppaa kun en tiedä kuin Etolan mistä noita palloja saa. Tietysti voisin täyttää ton tyynyn vaikka ihan vanulla mutta jotenkin ne pallot nyt olis kivempia, ettei tuu kauheen lötköä tyynyä. Kuvittelen niillä palleroilla saavani paremman lopputuloksen.