Mietin tossa tytön kasvua.. Perhiksen SyysSäteissä aika moni vauva kasvaa kovaa kyytiä, erityisesti pojan jässikät icon_cheesy.gif , ja mietin sitten itekseni, että kuinkahan hitaasti meidän neiti meinaa kasvaa. Pituutta tulee kyllä ihan hyvää tahtia mutta jos kattoo painoa niin syntymästä ei oo tullu lisää luin 485g jos ei nyt lasketa niitä alun paninlaskuja mukaan. Niihin nähden kun tietty on tullu enemmän painoo. Eihän tuo hitaampi painonnousu mikään hälyyttävä vielä ole kun ei neuvolassakaan mitään sanottu mutta kunhan märehdin itekseni. Mä kun mietin aina oman maidon riittävyyttä kanssa. Imetys siis sujuu mutta sillon tällön annetut Nan-annokset ei vaikuta kauheesti siihen mitä rinnasta syödään, eli ei ainakaan liikaa tunnu tississtä saavan...

No täytyy nyt kattoa jatkossa miten homma etenee ja tietysti jos tyttö rupee huutamaan nälkäänsä niin sitten annetaan enemmän tota Nania.

Tähän olis ihan mielenkiintosta laittaa omiakin painokäyriä vertailuks tytön vastaaviin mutta niitä ei nyt oo saatavilla, että menee myöhempään. ( tmä idea on taas varastettu Marzielta :P)