Oon tässä jo pitemmän aikaa raapinu päätäni ja miettiny mtien nää meidän huonekalut järkätään, että saadaa Pullan vaatekaappi ja hoitopöytä jonnekin. No, tänään siten sen keksin. Nyt ei puutu kuin noiden huonekalujen osto. Huuto.nettiä kattelinkin jo vähän sillä silmällä ja löysinkin muutaman kivan pöydän mistä vois tarjota jotain. Katotaan nyt. Mazan täytyy kyllä luopua tosta yhdestä nojatuolistaan väliaikasesti mutta eiköhän sekin onnistu. Itse vaatekaappi tulee nyt sitten makuuhuoneeseen. Hommataan varmaan sellanen hoitotasonen lipasto ja sitten erikseen kylppäriin tulee hoitotaso missä on vaan jotain hyllyjä yms. Sinne sitten kaikki vaippa-ja lastenhoitojutut pääasiassa ja makkariin vaatteet yms vermeet.

Tilasin tossa viime viikolla meidän makkariin uuden laskosverhon rikkinäisen tilalle ja sellasia ikkunan näkösuojia tohon pikkuikkunaan. Saadaan nyt sitten ainakin pimeetä yöks ja silleen nukkumarauha mitä ei varsinkin kesäsin oikein ole kun aurinko ja päivänvalo on koko ajan tosi kirkas. Ite tossa vielä hätäseen nukkuu mutta Pullaa ajatellen täytyy koittaa pitää yöt pimeinä ja päivät valosina, eikä tosiaan tee haittaa itellekään nukkua kunnolla pimeessä heräämättä johonkin valoon.

Pullan pinnikseenkin leikkasin eilen pinnasuojat valmiiks. Äidin ostama vanutäytetty kankaanpala oli just hyvä tohon hommaan. Kauheen värinen ite kangas kyllä oli mutta päällystän sen jollain kivalla lastenkankaalla niin tulee kivamman näköstä.