Kävin aamusella vähän ostoksilla tai aika tynkäseks se jäi mutta tulipahan käytyä. Alunperin tarkotus oli ottaa Maza mukaan niin, että se käy niissä Hepatiitti yms verikokeissa ja mä shoppaan sillä aikaa mutta ei Maza sitten mihinkään jaksanu lähteä. Niimpä menin yksin tonne Itikseen.

Lähdin hakemaan Pullan sängyn päälle kangasta ja mulla oli hieno suunnitelmakin valmiina. Meinaan siis tohon tehdä sellasen taustakangasverho-systeemin kun muuten toi oranssi pinnis paistaa niin tuolta nurkasta. No, olisin sitten tarvinnu jonkun  vaalee pohjasen Nalle Puh-kankaan (värin matsais sänkyyn.. Siis puh tai tiikeri..) ja siihen sisäpuoleks jonkun kellertävän kankaan ja kanteiks oranssia kangasta. No, mitään en löytäny. Oli aivan avuton kangasvalikoima tuolla Eurokankaassa taas vaihteeks. Ton vuoreks tulevan kankaan ja kantti-kankaan olisin voinu ostaa niistä laareista missä myydään kilotavarana kangasta mutta eipä ollut sitten mitään. Nalle Puhia olisin voinu ostaa ihan kunnon kankaan mutta ei tuolla ollut kuin yks Nalle Puh ja sekin tumman sinisellä pohjalla. Lannistuin sitten tosta huonosta valikoimasta, että en jaksanu hakea enää muualta oikeen mitään. Kävin mä kääntymässä Anttilassa, josta mukaan tarttu Lapselliset-vauvakirja mulle ja Mazalle ja Juoppohullun päiväkirja-Raskausarpia. Toi juoppis on kai lähinnä Mazalle vaikka oon kyllä ite lukenu yhden aiemmankin juoppiksen joskus.

Kävin Itkseen jo tullessani sellasessa pikkuliikkeessä kuin Mique ja ostin sieltä kaks kirahvi-naulakkoa. Muutakin olisin voinu ostaa mut jätin seuraavaankin kertaan jotain. Tuolla oli paljon kaikkee kivaa pientä tilpehööriä, vähän niinkuin Day:ssä (vai mikäs sen ketjun nimi olikaan?!) on.

Nyt sitten täytyy surffailla netistä noita kankaita kun ei tunnu kaupasta löytyvän. Miten voikin olla taas niin vaikeeta, että haluun jtoain mitä ei ole olemassakaan.