Mä en tajuu miten saisin tytön nukkumaan edes jonkun mittasia päikkäreitä.

Eilinenkin meni silleen, että nukuttiin kaks ihan minilyhyttä, noin 30 minsan, unosta ja muuten sitten oltiin vuorotellen hereillä ja torkuilla. Meillä siis menee päivät aika usein silleen, että aamulla ollaan hetki pirteempiä ja sitten alkaa syödään- nukutaan 5-10 minsaa-maratooni. Tota voi jatkua helposti ihan jonnekin alkuiltaan, jollon ollaan taas pirteempiä. Kivahan tuo on tytölle mutta mulla rupee väsy jo voittamaan. Eilen en päässy juomaankaan sitten aamukahvin ennenkuin mies tuli töistä yhdeksältä illalla. Syömään ehdin ihan vahingossa kun osasin ajottaa ruokani toisille 30 minsan päikkäreille.

Yötkin on ruvennu menemään rikkonaisemmiks. Ei pahasti mutta kuitenkin. Ekan pätkä, noin 3,5 tuntia nukutaan oikeen hyvin mutta siitä eteenpäin kun siirrän tytön kainalooni loppuyöks niin ollaan tississä kiinni lähes koko ajan ja sitten mua hakataan kylkeen :roll: Tyttö joskus unissaankin tönii aikalailla ja herää jos ei osukaan muhun.

Täällä siis rupee itellä vähän väsyttämään vaikka periaatteessa siis nukunkin aika hyvän määrän vuorokaudessa. Tulee vaan turhan lyhyissä pätkissä :undecided:

Edellämainitusta johtuu varmaan sekin, että nykyään illalla ollaan vähän enemmän vihasia ja itkusia. Silmistä näkee, että tyttöä nukuttaa mutta ei malta silti antaa unelle voittoa ennen kuin kellon on vähintään 23.00.