Hui, tänään sen sitten tajusin. Ei mee enää kauaa ja meillä on oikeesti pieni ihminen täällä, josta ollaan vastuussa ainakin seuraavat 18 vuotta! Toisaalta olisin ihan valmis näkemään Pullan jo nyt mutta olkoon vielä tuolla mahan puolella. Eilen illalla kävelylenkilläkin silittelin mahaani ja mietin kuinka vielä joskus tuun ikävöimään tätä kumpua vaikka toisaalta tää möhömaha ja kömpelyys jo kypsyttääkin välillä.

Uuden rv:n kunniaks tuli vihdoin se äitiyspakkauksen postilappukin. Haetaan toi perjantaina kun Mazalla on vapaata ja mennään aamulla kuitenkin neuvolaan ja posti on siinä vieressä. Hyvät synttärilahjatkin sitten saan, sen Mazan ostaman rintapumpun ja ton äitiyspakkauksen  icon_grin.gif No, en valita.

Äitikin ilmotti itestään eilen kun soitin sille. Se siis on nyt mummulassa käymässä ja kattomassa äitiään. Ku hän tuolta palautuu niin päästään vihdoin sinne Ikeaan mihin oon hinkunu vaikka kuinka kauan. eilen surffailin Ikean nettisivuillakin hyvän ajan kun eti sopivia lipastoja Pullan vaatteita ajatellen. Löysinkin kaks varteenotettavaa. Katotaan tuleeko niistä ostettu jompi kumpi. Jos ei niin jonkun muun kaapin olis parempi kävellä vastaan jo pikkuhiljaa tai en voi pestä noita vaatteita ollenkaan kun ei oo mihin laittaa ne puhtaana. Kylppäriinkin on edelleen ostamatta hoitotasona toimiva kaappi. Yritin netistä katella mutta aika laihoin tuloksin. Kaikki kaapit kun tuntuu olevan allaskaappeja ja en mä sellasta haluu kun niissä on se reikä siinä pöydässä valmiina. Tietty jos sitten tekis sen hoitotason siihen ite päälle jostain puulevystä niin sais sen reiän umpeen. No, täytyy kattoa ja kysyä isältä jos se tekis. Mä kun en viitti tän mahan kanssa lähteä enää sahaa ja vasaraa heiluttamaan.

Mun piti eilen varata synnärille tutustumiskäynti mutta unohdin! Siellä kun on soittoaika ja tajusin vasta vartin yli 15, että aika menikin jo. Jos tänään muistais paremmalla onnella.

Synnytysvalmennus olis tänään mutta tällä hetkellä ajatus on jättää se väliin. Kuulostaa varmaan ihan pöyristyttävltä ajatukselta mutta toi tilaisuus kuulostaa jo ennakkoon niin kusten juossulta että ja vielä kun Maza ei pääse mukaan kun joutu töihin niin ei oikein innosta. Tuo tilaisuus on siis yli kolme tuntinen ja siellä meinataan puhua kerralla kaikki mahdolliset ja mahdottomat. Toikin tilaisuus on kuulemma vähän kuin pakon edessä kasattu vaikka aikaa ja resursseja ei oikein olekaan! Jotenkin luulen, että sitten synnärin tutustumiskäynnillä saan enemmän irti, niinkuin Mazakin.  Toisaalta toi edellä kirjotettu on kauheeta selittelyä ja puolustelua itelleni, koska pieni osa musta kuitenkin ajattelee, että jos sittenkin pitäis mennä. Musta on vaan tullu kaiken kukkuraks niin pelokas ja antisosiaalinen tässä raskauden edetessä, että hirvittäis mennä yksin tonne ja kun en halua kuitenkaan keskustella aiheesta tuntemattomien parien kanssa niin.... No katotaan mikä mun mielei on alkuillasta ja lähdenkö tonne vai en.