Mazalla on enää tää ja ylihuominen töitä ja sitten saadaankin olla yhdessä ja odotella Pullaa seuraavat 8 viikkoa! Maza kun pitää nyt eka kesälomansa (4 vkoa) ja sen päälle isyysloma ja jotain kerrytettyjä vapaita (taas 4 vkoa). Seuraavan kerran siis hän menee töihin vasta marraskuun alussa. Hassu ajatus näin etukäteen, että noin pitkä aika mutta todellisuudessa se ei välttämättä kyllä sitten taas tunnu sille tai mistä sitä tietää.

Aika moni homma on oottanu puolivalmiina sitä, että Maza alottaa lomailun. Isompi siivous olkkarissa esimerkiks. Tarkotus kun on vähän siirrellä huonekaluja uuteen järjestykseen yms.  

Äsken kattelin itelleni sairaalakassiin jo vaatetta. Lähinnä nyt alusvaatteita kun en muuten ole vielä osannut päättää mitä tonne laitan. Sen jo Perhikseltä luinkin, että kannattaa ottaa rennot vaatteet eikä mitään farkkuja esim ja niin ajattelinkin. Mulla vaan ei ole oikein mitään kivoja housuja. Ainoot kivat housut kun on sellaset, että niissä ei ole yhtään säätövaraa pienempään niin mietin, että putooko ne sitten jo päältä kun osa mahasta kuitenkin hävii jo pois siihen mennessä kun kotiutumaan pääsee. Kuin paljon muuten maha käytännössä pienenee tossa muutamien päivien aikana?! En osaa yhtään ajatella silleen oikeesti.

Pullallekin mietin taas noita vaatteita mutta en päässy mihinkään lopputulokseen. Voinhan mä jättää ton vaateongelman Mazallekin niin, että käy sitten täältä kotoa hakemassa jotkut releet Pullaa varten mutta en tiiä onko toikaan fiksua vai pitäiskö olla jo valmiiks jotkut kun menee. No, tota onneks ehtii vielä miettimään nimittäin tuskin Pulla nyt ihan tällä viikolla on syntymässä.

Huomenna on neuvolalääkäri. Valmiiks oon jo kauhusta kankeena ajatuksesta, että se ukko on vastassa. No, eiköhän se mee aika kivuttomasti kuitenkin. Siellä tuskin menee ees kauaa. Viimeksikin oli tosi nopee käynti kun ei se ukko paljon ylimääräsiä juttele. Viimeksikin luin neuvolakortista kaikki asiat kun ei se niitä mulle erikseen kertonu. :/

Nyt syömään ja sitten vois taas kokeilla vähän siivoilla. Oon nyt pläränny vanhoja lehtiä ym, että sais niitä edes pois nurkista. Viittis vaan roskiin kaikkea heittää mutta mihinkäs muuallekaan sitä vanhoja aikakauslehtiä veis. Noi yhdet vauvalehdet kyllä koitan antaa kiertoon kun ne on  kuitenkin ihan luettavia vielä ja on niissä ihan asiaakin. Ei vaan mahdu meidän nurkkiin niin pidän vaan tän vuoden lehdet itelläni ja vanhemmat saa lähteä. Kuka haluu?