Oltiin eilen Mazan kanssa vähän ostoksilla. Oon jo pitkään ruinannu Mazaa mun kanssa ostamaan Pullalle juttuja ja nyt vihdoin sitten mentiin. Käytiin Itiksessä ja käveltiin koko kauppakeskus ristiin ja rastiin. saaliina oli hoitoalusta, kaks pientä paitaa alenuksesta, kolmet potkuhousut (noita ei meinaa löytää sitten mistään!!) ja kahdet sukat. Noiden lisäks ostettiin mulle yhdet imetysliivit jo valmiiks ja Aventin kallis rintapumppu. Saan ton pumpun synttärilahjaks. Mun piti valita, että otanko ton vai kestovaipan ja otin ton kun hinta on ihan eri. Pumppu kun maksaa sen 60 euroo ja vaippaa vähän alle 20.

Nyt puuttuu, enää vaatekaappi/hoitopöytä, pinnasänkyyn patja ja peitto+tyyny. Noi kun vielä hankkii niin, eiköhän sitten jo pärjätä.

Noita hoitoalustoitakin oli kyllä yllättävän monen hintasia. Tietysti merkin ja mallin mukaan hinta oli aina omanlaisensa ja valikoimaa oli kauheen vähän. Katottiin tota alustaa Lastentarvikkeesta ja Stockalta. Lastentarvikkeessa oli kahdenlaisia alustoja. Ohuempia mitkä on oikein hyviä hoitopöydälle ja sitten sellasia vähän paksumpia ja jämäkämpiä alustoja, jotka on kai suunniteltu sitäkin varten, että välttämättä ei kunnon hoitotasoa ole.. Stockalla oli vaan noita ohuemman tapasia alustoja ja ne oli jotain hienoja merkkituotteita, en nyt merkkiä muista kyllä ja hintaakin oli 10 € enemmän. Liekö Stocka-lisää vielä päälle. Ostettiin se alusta sitten Lastentarvikkeesta ja päädyttiin tohon ohuempaan malliin. Se paksumpi oli jtoenkin niin iso ja kömpelön olonen, että toi ohuempi tuntu kivemmalle. Maza valitsi värin, tollasen vaaleen keltasen missä on jotain hiiriä ja nalleja.

Sitten noi potkarit.Voi hyvänen aika miten niitä on vaikee saada mistään. Nykyään taidetaan suosia ihan kokonaan vaan paita+housut tai body+puolipotkarit-yhdistelmiä. Ns.tavallisia potkuhousuja kun ei saa oikeen mistään. Tajusin sitten kattoa Tarjoustalosta noita kun ohimennen siellä käytiin ja löytykin muutamat. Ostettiin samantien kolmet 60 cm potkarit, että ei tarvii noitakaan nyt enempää metsästää. Kahdet vaaleen siniset ja yhdet valkoset ostettiin. Oli vielä jossain alennuksessa ne siniset. 4 € kappale.

Imetysliivienkin kanssa meinas tulla ongelmia kun en oikein  tienny mitä hain mutta ostin nyt sitten yhdet, jotka on kupista numeron liian isot. Noi voi olla nyt vaikka hätävarana ensalkuun ja sitten hommaan uudet ja sopivammat kun teidän tarkkaan minkä kokoset tarviin.

Pumppu minkä saan synttärilahjaks on siis Avent Isis ja se käsikäyttönen. Jotenkin tykästyin tohon laitteeseen jo jonkun aikaa sitten mutta suolasen tuntunen hinta esti mua ostamasta sitä aiemmin. Eihän toi periaatteessa ole edes niin kallis miltä se tuntuu kun pakkauksessa on kuitenkin mukana kaksi tuttipulloakin. Noihan kai maksaa ainakin sen 6 euroa/kpl jos ostaa erikseen. Maza nyt sitten stockalla ton  huomas ja kysyin, että ostaisko se sen mulle. Sano, että ostaa jos ei sitten tarvii ostaa kestovaippaa, joka alunperin oli mun lahjatoiveena. Vaihtoehtoina siis oli joko, Tirsokas-taskuvaippa tai toi pumppu ja pumppuun päädyin kun sen hinnalla tilaa vaikka kolme vaippaa. Onhan mulla marraskuussa nimpparit niin jos mä sit sen Tirsokkaan saisin ;)