Jos sitä mahasta taas välillä höpöttelis, ihan ettei unohdu ;) No joo, tää alla oleva on lähes suora lainaus Perhikseltä, jonka äsken kirjotin. Osasta tietysti oon kirjottanu jo tännekin mutta olkoot nyt sitten vaikka uusintana.

***********

Raskauteen ei kuulu mitään ihmeempiä. Välillä supistelee, lähinnä yöllä ja jos kävelen pidempään. Sen mä haluaisin tietää jo, että onkohan Pulla laskeutunu tai kiinnittyny. Toisaalta viitteitä ei kai edes ole mutta huomasin taas mun navasta, että kyllä tää maha johonkin suuntaan on menny. Napa on hyvä mittari tossa kun se muuttaa muotoaan aina Pulla mukaan :grin:

Äitiyspakkaus ei ole tullut vieläkään. Päätöksen sain vähän yli viikko sitten, vihdoinkin, ja nyt vaan ootan sitä postilappua. Kai se tässä lähipäivinä?!

Mun to do-listani ennen Pullan syntymää on onneks aika lyhyt enää. Lasken siis tohon listaan vaan sellaset ikävät ja pakolliset hommat eli koulun. Tehtävät pitää printata ja palauttaa koululle ja sitten on yhdet kokeet ja näytöt tekemättä, joihin menee ajallisesti kai noin 4-6 tuntia. Noista en oo vielä sopinu koulun kanssa mitään kun rehtori/omistaja ei osannu sanoo lonkalta mitään sopivaa aikaa. Toivottavasti se nyt keksii jonkun ajan tässä lähitulevaisuudessa tai sitten menee reippaasti jonnekin loka-marraskuulle. En nimittäin voi jättää Pullaa mihinkään yli 4 tunniks sillon kun se on alle kuukauden ikänen.

***********

Nyt tarvii sitten ruveta askartelemaan ton perhispäikyn kanssa, että saan sen talteen itelleni ennenkuin perhiksen uusin uudistus astuu voimaan. Sieltä siis poistuu kaikki päikyt ihan kokonaan ja siks täytyy tallennusoperaatio tehdä ja mahdollisimman pian...ja ruveta taas etsimään ihmisiä ympäri kyliä kun muutama päikky tuolla oli vieläkin joita seurasin.

Tästä tuli taas historian sekavin postaus xD. No tulkoot!

 

muoks: luin just Tekayn sivua. SIellä luki, että synnytystä ei enää estellä jos tää lähtee syntymään. Toisaalta aika pelottava ajatus vaikka en voi väittää, että en totakin olis jo miettinyt kun tää kömpelyys on iskeny...