Pelkään, että tyttö herää päikkäreiltä niin en voi jokapaikkana kirjottaa uusiks, siks kopio.

Meidän yöt on niin pyllystä, että! Liekö tyttö oppinu jotain uutta ja ihmeellistä, sillä sängyssä huitoo unissaankin ihan kauheesti. Heräilyjä tulee jo alle 2 tunnin välein! :blind: Eilen pisin pätkä oli 2,5 tuntia ja sekin 21.30 eteenpäin eli ite en nukkunu kertaakaan kahta tuntia putkeen. Rupee pää sekoomaan.

Päiviin sentään on tullu hiukan jotain rytmiä. Nykyään tyttö nimittäin nukahtaa aamupäivä päikkäreille lähes itekseen. Nytkin nukkuu, on nukkunu jo lähes puoli tuntia. Aattelin kokeilla, jos lähtis iltapäivällä kärryttelemään jonnekin ja kattois saisinko tytön toisille päikkäreille. Jos otssa onnistun niin meillä olis ekaa kertaa koko tytön elämässä kahdet ehjät päikkärit/vrk kasassa. Toivossa elän.. :wink:

Mäkin tässä rupesin miettimään noita vaunu ja ratas juttuja.. Mä kun lähden joko maalis tai huhtikuussa mummolaan keskisuomeen ja mietin, että jaksanko raahata teutoniat mukana. AI joo, ja lähdetäänhhän me ruotsiinkin tässä parin viikon sisällä. En ees muistanu! :embarassed: Ruotsin reissulle otetaan kyllä noi vaunut mukaan.